Ο Μάντζης λύτρωσε τον ασταμάτητο Βόλο, νίκες για Δόξα Δράμας και Κισσαμικό

Ο Μάντζης λύτρωσε τον ασταμάτητο Βόλο, νίκες για Δόξα Δράμας και Κισσαμικό

Με φόρα από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, η Παναχαϊκή λίγο έλειψε να σταματήσει το εντυπωσιακό σερί του πρωτοπόρου Βόλου, ωστόσο ο Μαντζής λύτρωσε τους Θεσσαλούς στο 89' για την έκτη διαδοχική νίκη τους στη Football League (2-1). Νίκη για τη Δόξα Δράμας κόντρα στη Σπάρτη, «τρίποντο» παραμονής για τον Κισσαμικό.

Μέχρι το 89ο λεπτό η Παναχαϊκή έδειχνε έτοιμη να… επικυρώσει όσα έδειξε και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πως τα διοικητικά προβλήματα την έχουν συσπειρώσει. Και βρισκόταν προ των πυλών της έκπληξης της 12ης αγωνιστικής στη Football League, στερώντας τη νίκη από τον πρωτοπόρο Βόλο, των πέντε διαδοχικών νικών.

Είχε δει, μάλιστα, τον Μπαστακό να χρίζεται ξανά σκόρερ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπως και στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Βασίλης Μάντζης, όμως, είχε διαφορετική άποψη. Στο 89′ χτύπησε, έγραψε το τελικό 2-1 και χάρισε στον ασταμάτητο Βόλο την έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, διατηρώντας τον στο +8 από τη 2η θέση, στην οποία βρίσκονται η Κέρκυρα και ο Απόλλων Λάρισας.

Νίκη πανηγύρισε και η Δόξα Δράμας απέναντι στη Σπάρτη, χάρη σε γκολ των Πέρεθ και Κρητικού, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά τα δύο σερί ισόπαλα αποτελέσματα με την Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα Λάρισας.

Παράλληλα, ο Κισσαμικός πήρε «τρίποντο» παραμονής απέναντι στον Αήττητο στα Σπάτα, αφήνοντάς τον τελευταίο στους εννέα βαθμούς, μαζί με τον Αιγινιακό. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Αρναρέλλης μετά από όμορφη ατομική ενέργεια στο 56′, ενώ λίγο αργότερα ο Τσαλάκου αποβλήθηκε, γεγονός το οποίο επί της ουσίας «σφράγισε» τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Όσο για το πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι του απογεύματος, ο Απόλλων Πόντου επικράτησε με 2-0 του Καραϊσκάκης στην Άρτα, με δύο γκολ του Σουντουρά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής στα ματς των 15:00:

Βόλος – Παναχαϊκή 2-1 (15′ Γκαλίτσιος / 45+1′ Μπαστακός)

Δόξα Δράμας – Σπάρτη 2-0 (29′ Πέρεθ, 87′ Κρητικός)

Καραϊσκάκης Άρτας – Απόλλων Πόντου 0-2 (16′, 65′ Σουντουρά)

Αήττητος Σπάτων – Κισσαμικός 0-1 (56′ Αρναρέλλης)

Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας (Αναβολή)

Ηρακλής – Εργοτέλης 2-1 (23′ Ντούνης, 82′ Περόνε / 42′ Μαζουλουξής)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ