Football League: Επεισόδια και διακοπή στον αγώνα Παναχαϊκή – Κέρκυρα Κ19

Football League: Επεισόδια και διακοπή στον αγώνα Παναχαϊκή – Κέρκυρα Κ19

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Κέρκυρα για τον ημιτελικό της Football League Κ19 διεκόπη οριστικά μετά την εισβολή οπαδών των γηπεδούχων

Απίστευτο κι όμως ελληνικό αγώνας Νέων διεκόπη λόγω εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου (6/4)  στην αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την Κέρκυρα η οποία ποτέ δεν ολοκληρώθηκε, οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο ρέφερι να διακόψει το ματς στο 86ο λεπτό!

Οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στον έναν εκ των ημιτελικών του πρωταθλήματος Κ19. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσάνη στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και στο 86′ έγινε το 0-2 από τον Στεργίου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πανηγύρισε προκλητικά προς τους οπαδούς της Παναχαϊκής.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες της Κέρκυρας οι οποίοι αποχώρησαν προς τα αποδυτήρια. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η ένταση μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια της Κέρκυρας από τους οπαδούς της Παναχαϊκής, ενώ στα χέρια ήρθαν και οι παίκτες των δυο ομάδων. Τελικά ο διαιτητής Ρούτσης διέκοψε οριστικά το ματς το οποίο αναμένεται να πάρει στα χαρτιά η Κέρκυρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ