Παναχαϊκή : Τέλος ο Γκέσιος

Παναχαϊκή : Τέλος ο Γκέσιος

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Γκέσιο, ο οποίος δεν βρισκόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Παρελθόν από το ρόστερ της Παναχαϊκής, αποτελεί ο Γιάννης Γκέσιος. Ο 29χρονος επιθετικός που ήρθε φέτος στους Πατρινές, ήταν εμφανές ότι δεν βρισκόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας κι έτσι την Τρίτη (13/12) η πατρινή ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.

Αξίζει να πούμε ότι ο Γκέσιος έγραψε μόλις μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα και αυτή ως αλλαγή στην ήττα της Παναχαϊκής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη.

«Από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκέσιο. Η Διοίκηση της ΠΑΕ και η Τεχνική Ηγεσία της ομάδας εύχονται στο Γιάννη Γκέσιο καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Εξάλλου, στα αγωνιστικά η προετοιμασία των Πατρινών, αχαϊκό ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο (Κυριακή 17/12, 17:00) συνεχίστηκε την Τρίτη νέα προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα πέραν τραυματιών Αγουρίδη, Μπιτσάκου δεν υπάρχουν άλλες απουσίες για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ