«Βράζουν» στον Περαμαϊκό με τη διαιτησία: «Δυστυχώς είστε ακατάλληλοι και επικίνδυνοι»

«Βράζουν» στον Περαμαϊκό με τη διαιτησία: «Δυστυχώς είστε ακατάλληλοι και επικίνδυνοι»

Ο Περαμαϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα παράπονά του κατά της διαιτησίας στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την Γ΄ Εθνική κατηγορία

Έξαλλοι είναι στον Περαμαϊκό με τα όσα συνέβησαν στον χθεσινό αγώνα (28/1) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 1-0, με τους φιλοξενούμενους διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή Σπήλιο για το πέναλτι που καταλόγισε στο 99′ κι έκρινε, τελικά, το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Αγγλία: Οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησε διαιτητή (vid+pics)

Μετά τη λήξη της συνάντησης το ΔΣ του Περαμαϊκού προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Κύριοι της ΕΠΟ , κύριοι εσείς που διοικείτε το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σε εθνικές και μη κατηγορίες. Λυπούμαστε, αλλά ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι! Καταντήσατε το ποδόσφαιρο χώρο κουμανταδόρων και συμφωνιών πίσω από τις πλάτες αυτών που πρέπει να είναι πρωταγωνιστές !

Σήμερα στο γήπεδο της Ριζούπολης νιώσαμε τον απόλυτο αποτροπιασμό με τον κατά φαντασία διαιτητή Σπήλιο που στο 99’ εφεύρε πέναλτι …σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής …

Σε ένα γήπεδο που έπαιζε ο Περαμαϊκός μας, αλλά για άλλους έπαιζε ο Ολυμπιακός, γιατί δεν εξηγείται να μας βρίζουν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, με εκφράσεις «γ… το Πέραμά σας και τον Ολυμπιακό σας».

Οπαδοί του Απόλλωνα, που στον πρώτο γύρο έτυχαν φιλοξενίας αρίστης με κεράσματα εδεσμάτων και αναψυκτικών, όπου σε αντίθεση με εμάς που τύχαμε κερασμάτων από ροχάλες και μπουκάλια στην φυσούνα. Κάτι τέτοια εμάς μας πεισμώνουνε.

Κύριοι, εσείς που ορίζετε τους διαιτητές, μην ξεχάσετε να τους βαθμολογήσετε με καλό βαθμό και να τους αξιολογήσετε με τρόπο τέτοιο, που αύριο θα τους βλέπουμε σε ανώτερες κατηγορίες, όπου θα τρέχουν να γλιτώσουν από διαμαρτυρίες και θα κάνουν αποχή από το πρωτάθλημα, λόγω αυξημένης για αυτούς πίεση!

Δεν είστε πουθενά ! Έχετε μειώσει ποιοτικά το προϊόν ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ! Δυστυχώς είστε ακατάλληλοι και επικίνδυνοι ! Λυπούμαστε αλλά δεν πειράζει , γνωρίζαμε , ακούγαμε , υποθέσαμε …σήμερα για ακόμη μια φορά το ζήσαμε στο πετσί μας ! Κάποιους ενοχλούμε μάλλον … Ίσως είναι και τα 48 πρωταθλήματα ή το ότι δεν ανήκουμε πουθενά, αλλά παρά μόνο στα δικά μας πιστεύω ! Ούτε κερδοσκοπούμε ούτε έχουμε το ποδόσφαιρο ως επιχείρηση, όπως κάποιοι άλλοι αγράμματοι κουτοπόνηροι κουμανταδόροι !

Καληνύχτα ποδόσφαιρο και αύριο δεν υπάρχει σε τίποτα να ελπίζουμε !

Το ΔΣ του Από Περαμαϊκός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ