Προπονητής Νιγηρίας για Όσιμεν – «Με παρακάλεσε να τον αφήσω εκτός Κόπα Άφρικα»

Προπονητής Νιγηρίας για Όσιμεν – «Με παρακάλεσε να τον αφήσω εκτός Κόπα Άφρικα»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Νιγηρίας Αουγκουστίν Εγκουαβόεν, αποκάλυψε πως έπειτα από συζήτηση που είχε με τον Βίκτορ Όσιμεν ο φορ της Νάπολι τον παρακάλεσε να τον αφήσει εκτός αποστολής των σούπερ αετών για το Κόπα Άφρικα.

Η Νιγηρία καλείται να αγωνιστεί στο Κόπα Άφρικα χωρίς το μεγάλο της αστέρι Βίκτορ Όσιμεν. Ο 23χρονος φορ της Νάπολι αποτελεί το πιο ακριβό περουσιακό στοιχείο των «σούπερ αετών» αλλά και γενικότερα είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους αφρικάνους επιθετικούς.

Το κόψιμό του πάντως από την αποστολή δεν ήρθε αυθαίρετα, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Νιγηρίας, Αουγκουστίν Εγκουαβόεν, να υποστηρίζει πως ο ίδιος ο παίκτης τον «ανάγκασε» να μην τον υπολογίζει για το τουρνουά, λέγοντας του πως δεν είναι ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων του μιας και προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό αλλά και από την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό.

Πρέπει να καταλάβεις πως δεν είμαι καλά, δεν θέλω να πάω στο Κόπα Άφρικα και να μην δώσω το 100%. Αυτό μου είπε. Είναι κρίμα που δεν θα τον έχουμε μαζί μας», τόνισε ο προπονητής της Νιγηρίας με δηλώσεις του στο «NFF TV», για να προσθέσει:

«Ουσιαστικά, με παρακάλεσε να μην τον συμπεριλάβω και μπορούσα να κατανοήσω τους λόγους. Προσπαθήσαμε για ώρες να βρούμε τη λύση. Όταν μιλούσαμε, έδειχνε απογοητευμένος.

Του ζήτησα αρκετές φορές να το σκεφτεί αλλά η κατάσταση παρέμενε ίδια. Ο Όσιμεν θα πρέπει να ελέγξει την κατάσταση του τραυματισμού του (σ.σ. έχει χτυπήσει πρόσφατα στο ζυγωματικό), αποφασίσαμε στο τέλος να τον αφήσουμε εκτός αποστολής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ