Πέντε Ερυθρόλευκοι, πέντε νίκες στο Κόπα Άφρικα (1-0)

Πέντε Ερυθρόλευκοι, πέντε νίκες στο Κόπα Άφρικα (1-0)

Η Νιγηρία επικράτησε της Αιγύπτου με σκορ 1-0 και ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Άφρικα. Με τους πέντε παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν το απόλυτο στη διοργάνωση.

Η Νιγηρία ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Άφρικα, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Αιγύπτου για την πρώτη 1η αγωνιστική των ομίλων.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, που χώρισε και τις δύο ομάδες, σημείωσε ο Κελέτσι Ιχεανάτσο στο 30ο λεπτό του αγώνα, με τον εξτρέμ του Ολυμπιακού, Χένρι Ονιεκούρου να μην παίρνει λεπτά συμμετοχής.

Η νίκη της Νιγηρίας, λοιπόν, έρχεται να προστεθεί στις άλλες τέσσερις που έκαναν τις προηγούμενες ημέρες οι χώρες των παικτών που ανήκουν στους Ερυθρόλευκους. Συνολικά το πέντε στα πέντε δηλαδή!

Αναλυτικά, το Καμερούν του Πιερ Κούντε επικράτησε με σκορ 2-1 της Μπουρκίνα Φάσο, το Πράσινο Ακρωτήρι του Γκάρι Ροντρίγκες νίκησε την Αιθιοπία 0-1 με τον εξτρέμ των Πειραιωτών να βγάζει την ασίστ. Ακόμα, η Γουινέα του Αγκιμπού Καμάρα επιβλήθηκε 1-0 του Μαλάουι, και τέλος, η Σενεγάλη του Πάπε Αμπού Σισέ νίκησε τη Ζιμπάμπουε 1-0.

Και οι πέντε αυτές ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά στη διοργάνωση και αν συνεχίσουν έτσι τότε είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να στερηθεί κι άλλο τις υπηρεσίες των ποδοσφαιριστών του. Με όλους λογικά να επιστρέφουν από τον Φεβρουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ