Ανησυχία στη Σενεγάλη του Σισέ – Τι συμβαίνει με τα κρούσματα

Ανησυχία στη Σενεγάλη του Σισέ – Τι συμβαίνει με τα κρούσματα

H εθνική ομάδα της Σενεγάλης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό, καθώς δύο ακόμη παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Συνεχίζονται τα προβλήματα για την εθνική ομάδα της Σενεγάλης καθώς δύο ακόμα ποδοσφαιριστές της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο γαλλικό τύπο δύο ακόμα ποδοσφαιριστές της Σενεγάλης βρέθηκαν θετικοί στον ιό και έρχονται να προστεθούν στα άλλα εννέα επιβεβαιωμένα κρούσματα που υπήρξαν στην ομάδα λίγο πριν την πρεμιέρα του Κυπέλλου εθνών της Αφρικής.

Πιο συγκεκριμένα θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ο αριστερός αμυντικός της ομάδας Φοντέ Μπαλό Τουρέ και ο μέσος Ιντρισά Γκεγιέ, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο βασικό σχήμα της ομάδας στη νίκη της Σενεγάλης με 1-0 κόντρα στη Ζιμπάμπουε στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περιορίζονται ακόμα περισσότερο οι διαθέσιμες επιλογές του προπονητή της εθνικής Σενεγάλης Αλιού Σισέ, ενόψει του αγώνα με τη Γουινέα την ερχόμενη Παρασκευή (14/1, 15:00) για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ