Απίστευτο σκηνικό στο Τυνησία – Μάλι – Ο διαιτητής το έληξε στο 85′

Απίστευτο σκηνικό στο Τυνησία – Μάλι – Ο διαιτητής το έληξε στο 85′

Απίθανο περιστατικό στην αναμέτρηση της Τυνησίας με το Μάλι με τον ρέφερι να σφυρίζει την λήξη της αναμέτρησης στο 85' σε πρώτο χρόνο, και εν τέλει στο 89.50! Για την ιστορία το δεύτερο σφύριγμα βρήκε το Μάλι να παίρνει το τρίποντο με 1-0

Τελικά το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο δεν σταματά να μας εκπλήσει ποτέ, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Ωστόσο το περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Τυνησίας με το  Μάλι το μεσημέρι της Τετάρτης(12/1) βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το top-10 των πιο περιέργων αποφάσεων.

Πιο συγκεκριμένα το Μάλι πήρε την νίκη  χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κονέ στο 48′ και την φανταστική απόκρουση του Μουνκόρο σε εκτέλεση πέναλτι του Καζρί στο 77′, όμως «πρωταγωνιστής» ήταν ο διαιτητής Τζάνι Σικάζουε.

Ο «ρεφ» από τη Ζάμπια σφύριξε για την ολοκλήρωση του αγώνα μόλις στο 85ο λεπτό! Οι άνθρωποι της Τυνησίας όπως ήταν λογικό «έπεσαν» πάνω του με τον διαιτητή να καταλαβαίνει το λάθος του και να επικαλείται πρόβλημα στο ρολόι του του. Ο Σικάζουε εν τέλει συνέχισε τον αγώνα και σφύριξε τη λήξη του για δεύτερη και τελευταία φορά στο 89:50, παρά το γεγονός πως το παιχνίδι είχε δύο cooling break και έξι διακοπές για αλλαγές!

Τι να πούμε ίσως αυτός ήξερε καλύτερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ