Νιγηρία – Σουδάν 3-1

Νιγηρία – Σουδάν 3-1

Η Νιγηρία επικράτησε του Σουδάν με 3-1 και σφράγισε την πρόκριση στους «16» του Κόπα Αφρικα – Ξανά στον πάγκο έμεινε ο Χένρι Ονιεκούρου.

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στους ομίλους του Κόπα Αφρικα πέτυχε η Νιγηρία του Χένρι Ονιεκούρου.

Η εθνική ομάδα του «ερυθρόλευκου» μεσοεπιθετικού επικράτησε με 3-1 του Σουδάν και σφράγισε την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας αφρικανικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.  Ο άσος της πειραϊκής ομάδας, όπως και στο παιχνίδι της πρεμιέρας την Αίγυπτο (1-0), παρέμεινε στον πάγκο.

Με αυτή τη νίκη η Νιγηρία έφτασε τους 6 βαθμούς και είναι στην κορυφή του ομίλου, με το Σουδάν και την Γουινέα Μπισάου να ακολουθούν με 1 πόντο και την Αίγυπτο να μην έχει κάνει ακόμα… σεφτέ. Οι δύο τελευταίες αγωνίζονται μεταξύ τους στις 21:00.

Οι Σούπερ Αετοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σάμουελ Τσουκουέζε, ενώ στο 45’ ο Τάιγουο Αγουονίγι έκανε το 2-0. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Νιγηρία έκανε το 3-0 με τον Μόουζες Σάιμον, με τον Γουαλιελντίν Κεντρ στο 70’ να μειώνει σε 3-1 και να διαμορφώνει το τελικό σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Επόμενη αγωνιστική (19/1)

Γουινέα Μπισσάου – Νιγηρία
Αιγύπτος – Σουδάν

Η βαθμολογία:

1. Νιγηρία 6 (4-1)
2. Γουινέα Μπισσάου 1 (0-0)
3. Σουδάν 1 (1-3)
4. Αίγυπτος 0 (0-1)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ