Χέρι – χέρι στους «16» Σενεγάλη και Γουινέα

Χέρι – χέρι στους «16» Σενεγάλη και Γουινέα

Στην επόμενη φάση του Κόπα Αφρικα προκρίθηκαν και τυπικά η Σενεγάλη και η Γουινέα – Δεν έπαιξε ο Σισέ στο 0-0 της Σενεγάλης με το Μαλάουι – Εκτός αποστολής ο Αγκιμπού Καμαρά, στην ήττα της Γουινέας από την Ζιμπάμπουε με 2-1 – Εβγαλε ασίστ ο Κανέ.

Στους «16» του Κόπα Αφρικα προκρίθηκαν η Σενεγάλη του Παπέ Αμπού Σισέ και η Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά. Η εθνική ομάδα του «ερυθρόλευκου» σέντερ μπακ ήρθε 0-0 με το Μαλάουι και πέρασε στην επόμενη φάση ως πρώτη στον όμιλο με 5 βαθμούς, ενώ η αντίστοιχη του νεαρού μεσοεπιθετικού ηττήθηκε 2-1 από την Ζιμπάμπουε και πέρασε ως δεύτερη με 4 πόντους.

Κανένας από τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκαν στα σημερινά παιχνίδια, με τον Σισέ να μένει στον πάγκο καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ ο Αγκιμπού Καμαρά δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο και έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα, βασικός αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Γουινέας με την Ζιμπάμπουε ο Μαμαντού Κανέ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στη Νέφτσι Μπακού. Ο διεθνής μέσος μάλιστα είχε την ασίστ στο γκολ που πέτυχε ο Κεϊτά στο 49’.

Για την ιστορία, η Ζιμπάμπουε προηγήθηκε στο σκορ με τον Μουσόνα στο 26’ και στο 43’ έκανε το 2-0 με τον Μαχάτσι. Η Γουινέα στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 49’ με τον Κεϊτά, μετά την πάσα του Κανέ. Αυτή ήταν η μοναδική νίκη της Ζιμπάμπουε στον όμιλο, με την ομάδα του Μαπέζα να τερματίζει τελευταία με 3 πόντους, ενώ τρίτο είναι το Μαλάου με 4 πόντους. Εχει τους ίδιους βαθμούς με τη Γουινέα, αλλά η ομάδα του Αγκιμπού είχε κερδίσει το μεταξύ τους παιχνίδι και υπερέχει στην ισοβαθμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ