Τι συμβαίνει με τον Αγκιμπού; Ξανά εκτός αποστολής στο Κόπα Άφρικα ο άσος του Ολυμπιακού

Τι συμβαίνει με τον Αγκιμπού; Ξανά εκτός αποστολής στο Κόπα Άφρικα ο άσος του Ολυμπιακού

Η Γουινέα αντιμετωπίζει την Ζιμπάμπουε για την 3η αγωνιστική του Κόπα Αφρικα, αλλά ο Αγκιμπού Καμαρά είναι και πάλι εκτός αποστολής – Στον πάγκο ο Σισέ, στο ματς της Σενεγάλης με το Μαλάουϊ.

Χωρίς τον Αγκιμπού Καμαρά παρατάσσεται η Γουινέα στο παιχνίδι με την Ζιμπάμπουε για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αφρικα (18:00), με τον μέσο του Ολυμπιακού να μένει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής.

Ο νεαρός άσος της πειραϊκής ομάδας είχε αγωνιστεί βασικός στο παιχνίδι της πρεμιέρας με το Μαλάουι και μάλιστα είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ, αλλά πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον τεχνικό της Γουινέας.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είχε χτυπήσει στον αστράγαλο στο πρώτο ημίχρονο και από τότε βρίσκεται στα… πιτς, με αποτέλεσμα να χάσει τόσο το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με την Σενεγάλη του Σισέ όσο και το σημερινό με την Ζιμπάμπουε.

«Δέχτηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και πονούσε, γι’ αυτό τον έκανα αλλαγή. Τώρα κάνει αποθεραπεία», είχε πει μεταξύ άλλων ο προπονητής της Γουινέας, Καμπά Ντιαβαρά, πριν το παιχνίδι με την Σενεγάλη. Ο Αγκιμπού Καμαρά όπως φαίνεται από τη σύνθεση της Γουινέας κόντρα στην Ζιμπάμπουε, ακόμα δεν καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής, ενώ αντίθετα ο έτερος παίκτης του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στην Γουινέα, ο Μαμαντού Κανέ, βρίσκεται στην 11άδα. Ο Αφρικανός ανήκει στους Πειραιώτες, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στη Νέφτσι Μπακού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γουινέα μπαίνει στην 3η αγωνιστική ισοβαθμώντας με τη Σενεγάλη του Παπέ Αμπού Σισέ στους 4 βαθμούς, ενώ ακολουθεί το Μαλάουι με 3. Η Ζιμπάμπουε δεν έχει ακόμα βαθμό. Οσον αφορά στον Παπέ Σισέ, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Σενεγάλης στο παιχνίδι με το Μαλάουι. Είναι στον πάγκο και ίσως αποτελέσει μία από τις αλλαγές του Αλιού Σισέ.

Οι Σενεγάλη και Γουινέα ουσιαστικά έχουν προκριθεί στους «16» του Κόπα Αφρικά, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ