Σκούρα τα πράγματα για τον Αγκιμπού…

Σκούρα τα πράγματα για τον Αγκιμπού…

Άτυχος στάθηκε ο Αγκιμπού Καμαρά καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο δεν του επιτρέπει να παίξει για μια-δυο εβδομάδες ακόμη και λογικά χάνει το Κόπα Άφρικα

Ήταν ένα όνειρο που για τον ίδιο έγινε πραγματικότητα μέσα σε λίγους μήνες. «Έλαμψε» με τον Ολυμπιακό μόλις στα πρώτα που επαγγελματικά βήματα στο ποδόσφαιρο και μπόρεσε να πάρει θέση στην εθνική της χώρας του.

Το όνομα του συζητιέται πλέον έως και την Λίβερπουλ και όλοι οι κορυφαίοι ατζέντηδες το έχουν στα μπλοκάκια τους. Αγκιμπού Καμαρά. Ο πιτσιρικάς από την Γουινέα ανάγκασε την Λίβερπουλ να στείλει στο Καμερούν σκάουτερ για να τον παρακολουθούν όμως ο άσος του Ολυμπιακού στάθηκε άτυχος και όπως φαίνεται μετά την πρεμιέρα που αγωνίστηκε δεν θα τον ξαναδούμε στα γήπεδα του Κόπα Άφρικα.

Το χτύπημα που αποκόμισε από το πρώτο ματς αποδείχθηκε πιο σοβαρό από ότι πίστευαν στην αρχή. Για αυτό μετά τα δύο ματς του ομίλου που έμεινε εκτός αποστολής όλα δείχνουν πως και στα νοκ-αουτ θα παρακολουθεί απλά την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Η μαγνητική (την οποία γνωρίζουν ήδη και στον Ολυμπιακό) έδειξε πως χρειάζεται μια με δύο εβδομάδες ακόμη για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό κάτι που σημαίνει πως το Κόπα Άφρικα θα τελειώνει.

Το σημαντικό βεβαίως από εδώ και πέρα για τον Αγκιμπού είναι να μπορέσει να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα και με την επιστροφή του στην Ελλάδα να μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς που τον περιμένει πως και πως.

Η απουσία του wonderkid από την Γουινέα είναι τρανταχτή στον Ολυμπιακό και αυτό δείχνει από την μια και την σπουδαία δουλειά που κάνει ο Αγκιμπού αλλά και το σοβαρό θέμα που έχει στον άξονα η φετινή ομάδα κάτι που είχε επισημάνει δημόσια αμέσως μετά την ήττα στην Αμβέρσα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ