Ποιός από τους δύο θα είναι στην Τούμπα;

Ποιός από τους δύο θα είναι στην Τούμπα;

Παπέ Αμπού Σισέ εναντίον Γκάρι Ροντρίγκες στο Κόπα Άφρικα, με τους ερυθρόλευκους να περιμένουν άμεσα την επιστροφή έναν εκ των δύο στο Ρέντη

To Κόπα Άφρικα έχει μπει στην τελική του ευθεία, καθώς εδώ και μερικές μέρες έχει ξεκινήσει η νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης. Το τουρνουά που διεξάγεται στο Καμερούν έχει έντονο ερυθρόλευκο ενδιαφέρον, μιας και πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (Σισέ, Ροντρίγκες, Αγκιμπού, Ονιεκούρου και Κούντε) βρέθηκαν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ θα έχει απόψε (18:00) μια σπουδαία μάχη με φόντο την πρόκριση στην οκτάδα αλλά και την… Τούμπα.

Συγκεκριμένα, ο Παπέ Αμπού Σισέ που αγωνίζεται με τη Σενεγάλη θα αντιμετωπίσει τον Γκάρι Ροντρίγκες του Πράσινου Ακρωτηρίου. Οι Σενεγαλέζοι τερμάτισαν πρώτοι στον δεύτερο όμιλο, ενώ το Πράσινο Ακρωτήρι τερμάτισε τρίτο στον πρώτο όμιλο και ο νικητής συνεχίζει, ενώ ο χαμένος επιστρέφει στην Ελλάδα και τίθεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και ο Ολυμπιακός γενικότερα αναμένεται να παρακολουθήσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αναμέτρηση μεταξύ των δυο ποδοσφαιριστών του και δεδομένα θα δει έναν εκ των δυο να επιστρέφει σύντομα. Αυτό σημαίνει ότι μετά τον Χένρι Ονιεκούρου που γνώρισε τον αποκλεισμό από το Κόπα Άφρικα με τη Νιγηρία, αλλά και τον Αγκιμπού Καμαρά που έμεινε εκτός τουρνουά με τη Γουινέα θα επιστρέψει και τρίτος παίκτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγάλο φαβορί του αποψινού ματς είναι η Σενεγάλη, όμως το Πράσινο Ακρωτήρι έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στη φάση των ομίλων, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να είναι ο πρωταγωνιστής του, έχοντας και μια ασίστ στην πρεμιέρα. Υπενθυμίζεται ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες αντιμετώπισε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή του Ολυπιακού τον Πιέρ Κούντε του Καμερούν, με την αφρικανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να αποτυπώνει μια αγκαλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πλέον στους «8» του Κόπα Άφρικα συνεχίζει ο «οικοδεσπότης» Πιερ Κούντε που η επιστροφή του στον Ολυμπιακό αργεί και ένας εκ των Σισέ και Ροντρίγκες που κοντράρονται σήμερα, με τον Μαρτίνς από την πλευρά του να περιμένει πως και πως τους τρεις παίκτες που έμειναν και θα μείνουν εκτός του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ