Τα 14 εκατ. ευρώ για Σισέ και το ταξίδι του Σεμέδο…

Τα 14 εκατ. ευρώ για Σισέ και το ταξίδι του Σεμέδο…

Στην Αγγλία θεωρούν πολύ πιθανό να προχωρήσει η Νιουκάστλ σε μεγάλη πρόταση για τον Σισέ την ώρα που στην Πορτογαλία περιμένουν μέσα στην εβδομάδα τον Σεμέδο στο Πόρτο.

Την Τρίτη η Σενεγάλη του Παπέ Αμπού Σισέ μπαίνει στη «μάχη» των νοκ-άουτ του Κόπα Άφρικα απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι του Γκάρι Ροντρίγκες την ώρα που «φουντώνει» το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην Αγγλία υπάρχουν και σήμερα δημοσιεύματα που θέλουν την Νιουκάστλ να παρακολουθεί στενά την πορεία του Σισέ στο Κόπα Άφρικα και να ετοιμάζεται να κάνει πρόταση για να τον πάρει στο Νησί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Όπως μάλιστα τονίζεται η Νιουκάστλ έχει ήδη αρχίσει επαφές για να μάθει τόσο την επιθυμία του παίκτη όσο (κυρίως) την διάθεση του Ολυμπιακού με τους Άγγλους να τονίζουν πως με 14 εκατομμύρια ευρώ μπορούν να αποκτήσουν οι «καρακάξες» τον Σισέ. Ποσό που μάλιστα δείχνουν διατεθειμένοι να δαπανήσουν οι Σαουδάραβες της Νιουκάστλ που επιδιώκουν να «σαρώσουν» στις μεταγραφές για να ισχυροποιήσουν την ομάδα. Θυμίζουμε πως για τον Σισέ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από την Τορίνο που επίσης τον παρακολουθεί όπως αναφέρουν στην Ιταλία, όμως θεωρείται πολύ δύσκολο να φτάσουν οι Ιταλοί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Αν τελικά θα φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας θα φανεί πολύ γρήγορα μια και είμαστε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου την ώρα που για έναν ακόμη στόπερ του Ολυμπιακού τα πράγματα δείχνουν πως παίρνουν την τροπή που αναμέναμε. Ο λόγος για τον Ρούμπεν Σεμέδο που είναι εκτός πλάνων εδώ και καιρό και βρίσκεται στο στόχαστρο της Πόρτο που επιθυμεί διακαώς να τον αποκτήσει.

Το «πόκερ» ανάμεσα σε Πόρτο και Ολυμπιακό είναι σε εξέλιξη με τους Πορτογάλους να υποστηρίζουν τις τελευταίες ώρες στα σχετικά ρεπορτάζ πως μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχει κλείσει θετικά το θέμα της μεταγραφής με την ρήτρα για το καλοκαίρι να είναι αυτή που διαπραγματεύεται αυτή την στιγμή. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν δείχνει μεγάλη και σύντομα φαίνεται πως ο Σεμέδο θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα του για λογαριασμό της Πόρτο με τον Ολυμπιακό συνάμα να ολοκληρώνει ένα καλό deal για αυτόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ