«Ήρωας» Σαλάχ έστειλε την Αίγυπτο στους «8» (0-0, 4-5 πέν.)

«Ήρωας» Σαλάχ έστειλε την Αίγυπτο στους «8» (0-0, 4-5 πέν.)

Η Αίγυπτος πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα με 5-4 στα πέναλτι έναντι της Ακτής Ελεφαντοστού - 0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση, πρωταγωνιστής ο Σαλάχ

Με «σφραγίδα» Μοχάμεντ Σαλάχ στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα η Αίγυπτος!

Ο άσος της Λίβερπουλ ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι, έκανε το 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση) και χάρισε την πρόκριση στην Εθνική του ομάδα.

«Μοιραίος» ο Μπαϊγί για τους Ιβοριανούς με το μοναδικό χαμένο πέναλτι.

Ξανά στους «8» του Κόπα Άφρικα λοιπόν η Αίγυπτος, η οποία θα διεκδικήσει την επιστροφή της στα ημιτελικά για πρώτη φορά από το 2017 κόντρα στο πολύ δυνατό Μαρόκο.

Παρά το 0-0 οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά αμφότεροι οι τερματοφύλακες βρέθηκαν σε καταπληκτική μέρα.

Οι Ιβοριανοί είχαν χάσει με πρόβλημα τραυματσμού τον Φρανκ Κεσί από το 30’ (ανησυχία στη Μίλαν για τον βασικό της μέσο), ενώ ο προπονητής της Αιγύπτου, Κάρλος Κεϊρόζ, υποχρεώθηκε να αλλάξει τερματοφύλακα στο 88’, με τον Γκαμπάσκι να περνά στη θέση του τραυματία Ελ Σενάουι.

«Χρυσή» αλλαγή όπως αποδείχθηκε, καθώς ο Γκαμπάσκι έπιασε το πέναλτι του Μπαϊγί και με το 5-4 η Αίγυπτος προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Περισσότερα σε λίγο…

Το πέναλτι του Σαλάχ που έκρινε την πρόκριση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ