Σενεγάλη – Ισημερινή Γουινέα 3-1: Στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα ο Σισέ

Σενεγάλη – Ισημερινή Γουινέα 3-1: Στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα ο Σισέ

Η Σενεγάλη του Παπέ Αμπού Σισέ επικράτησε με 3-1 της Ισημερινής Γουινέας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα όπου θα αντιμετωπίσει την Μπουρκίνα Φάσο!

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που θα δώσει το «παρών» στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα! Μετά τον Πιέρ Κούντε που προκρίθηκε με το Καμερούν, σειρά πήρε ο Πάπε Αμπού Σισέ ο οποίος θα βρεθεί στους «4» με τη Σενεγάλη που επικράτησε με 3-1 Ισημερινής Γουινέας!

Η ομάδα του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν αγωνίστηκε, είδε την Ισημερινή Γουινέα να ισοφαρίζει, ωστόσο έδειξε ανωτερότητα και έφτασε σε μία πάρα πολύ δίκαιη νίκη, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπουρκίνα Φάσο.

Η Σενεγάλη είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και μετά από μερικες χαμένες ευκαιρίες, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 28ο λεπτό με γκολ του Φαμαρά Ντιεντιού, κάνοντας το 1-0. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, η Ισημερινή Γουινέαν βρήκε νωρίς το γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Μπουίλα ευστόχησε από τα έντεκα βήματα στο 57ο λεπτό και έκανε το 1-1.

Η Σενεγάλη ωστόσο δεν αγχώθηκε και μπόρεσε να πάρει και πάλι τον έλεγχο. Μάλιστα, δεν άργησε να πάρει ξανά και το προβάδισμα, καθώς στο 68ο λεπτό ο Κουγιατέ βρήκε δίχτυα και έκανε το 2-1 για την ομάδα του Σισέ.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ισμαίλα Σαρ στο 79ο λεπτό, με τη Σενεγάλη του κεντρικού αμυντικού των ερυθρολεύκων να εξασφαλίζει την παρουσία της στους «4» του Κόπα Άφρικα και να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Μπουρκίνα Φάσο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ