Λίβερπουλ: Ζήτησε από τον Μανέ να μην αγωνιστεί στον προημιτελικό με την Σενεγάλη

Λίβερπουλ: Ζήτησε από τον Μανέ να μην αγωνιστεί στον προημιτελικό με την Σενεγάλη

Η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφή με τον Σάντιο Μανέ προκειμένου να του ζητήσει να μην διακινδυνεύσει την υγεία του παίζοντας στον προημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής της Σενεγάλης εναντίον της Ισημερινής Γουινέας.

Η Σενεγάλη κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πράσινου Ακρωτηρίου, και να βρεθεί στους «8» του Κόπα Άφρικα ωστόσο η πρόκριση της ομάδας του Σισέ επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Σάντιο Μανέ. Πιο συγκεκριμένα ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ πήγε να διεκδικήσει την μπάλα, που βρισκόταν στον αέρα, μαζί με τον τερματοφύλακα του Πράσινου Ακρωτηρίου, Μποζίνια. Ωστόσο, ο Μποζίνια έκανε μια απρόσεκτη έξοδο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι τον Μανέ.

Παρ΄ ολά αυτά ο 29χρονος συνέχισε κανονικά και στο 63′ άνοιξε το σκορ, και επτά λεπτά αργότερα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς παραπονέθηκε ότι ζαλίζεται και στη συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μπορεί οι εξετάσεις του άσου των «Reds» να βγήκαν καλές, ωστόσο οι άνθρωποι της Λίβερπουλ βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» κι έχει έρθει σε επαφή μαζί του για να καταστήσει ξεκάθαρη τη θέση της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail», η ομάδα του Μερσεϊσάιντ ζήτησε από τον Σενεγαλέζο να μην αγωνιστεί στον προημιτελικό του με την Ισημερινή Γουινέα (30/01,21.00) προκειμένου να προφυλαχθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ