Προπονητής εθνικής Μαρόκου για Ζίγιεχ: «Ακόμη και αν λεγόταν Μέσι, δεν θα επέστρεφε στην ομάδα»

Προπονητής εθνικής Μαρόκου για Ζίγιεχ: «Ακόμη και αν λεγόταν Μέσι, δεν θα επέστρεφε στην ομάδα»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Μαρόκου, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συμπεριλάβει ξανά στα πλάνα του τον Χακίμ Ζίγιεχ.

Την προηγούμενη Κυριακή (30/1) το Μαρόκο αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα μετά την ήττα από την Αίγυπτο, που επικράτησε και του Καμερούν και πλέον διεκδικεί την κούπα κόντρα στη Σενεγάλη.

Ο τεχνικός της εθνικής Μαρόκου μετά την ήττα και τον αποκλεισμό κλήθηκε να μιλήσει για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον αστέρα της Τσέλσι, Χακίμ Ζίγιεχ, ενώ φάνηκε πως δεν έχει καμία διάθεση να τον συμπεριλάβει ξανά στα πλάνα του.

«Οι παίκτες που έχω επιλέξει είναι οι καλύτεροι στη χώρα. Δεν επιλέγω έναν παίκτη που μπορεί να αποδυναμώσει την ισορροπία του γκρουπ. Ακόμη κι αν τον λένε Λιονέλ Μέσι. Η συμπεριφορά του Ζιγέχ δεν ταιριάζει με την επιλογή. Δεν θέλει να προπονηθεί, δεν θέλει να παίξει.

Δεν θέλει να το πάρει στα σοβαρά. Δεν πρόκειται να τον παρακαλέσω να επιστρέψει. Μετά το τουρνουά Κόπα Άφρικα πριν από τρία χρόνια, ήταν ο παίκτης που δέχτηκε τη μεγαλύτερη κριτική. Τον αποδοκίμασαν. Δεν πρέπει να το ξεχνάτε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χαλίλχοτζιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ