Υπέροχος Μανέ: Πλήρωσε από την τσέπη του για να δουν οι συμπατριώτες του τον ημιτελικό από κοντά

Υπέροχος Μανέ: Πλήρωσε από την τσέπη του για να δουν οι συμπατριώτες του τον ημιτελικό από κοντά

Σε μια υπέρχοη κίνηση προέβει ο Σάντιο Μανέ, καθώς κάλυψε τα έξοδα 50 συμπατριωτών του προκειμένου αυτοί να παρακολουθήσουν απο κοντά τον ημιτελικό απέναντι στην Μπουρκίνα Φάσο.

Η Σεναγάλη του Σισέ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπουρκίνα Φάσο, και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Κόπα Άφρικα, εκεί οπού θα τεθεί αντιμετωπή με μια εκ των Καμερούν και Αίγυπτο.

Φυσικά μεγάλος πρωταγωνιστής της μέχρι τώρα πορείας είναι το μεγάλο αστέρι της ομάδας Σάντιο Μανέ, ο οποίος με τρια γκολ και δύο ασίστ μέχρι στιγμής στο τουρνουά, οδηγεί την Σενεγάλη προς την κατάκτηση του πρώτου Κόπα Άφρικα της ιστορίας της.

Δεκάδες συμπατριώτες του κατάφεραν να παρακολουθήσουν το ματς από τις εξέδρες του γηπέδου κι ακόμα περισσότεροι θα είναι παρόντες στον τελικό της Κυριακής, χάρη σ’ εκείνον!

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα ο άσος της Λίβερπουλ ήταν αυτός που κάλυψε τα έξοδα, για λογαριασμό 50 συμπατριωτών του προκειμένου αυτή να παρακολουθήσουν από κοντα τον ημιτελικό κόντρα στην Μπουρκίνα Φάσο.

Ο Μανέ δεν σταματά εκεί μιας και υποσχθέθηκε πως θα το κάνει για ακόμη περισσότερους, εν όψει του μεγάλου τελικού της Κυριακής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ