Οπαδοί εισέβαλλαν στο ξενοδοχείο της Αλγερίας μετά τον αποκλεισμό από το Κόπα Άφρικα (vids)

Οπαδοί εισέβαλλαν στο ξενοδοχείο της Αλγερίας μετά τον αποκλεισμό από το Κόπα Άφρικα (vids)

Η Αλγερία αποκλείστηκε στους ομίλους του Κόπα Άφρικα και οι οπαδοί της εισέβαλλαν οργισμένοι στο ξενοδοχείο της αποστολής.

Χαμός έξω από το ξενοδοχείο της Αλγερίας, με εξαγριωμένους οπαδούς να προσπαθούν να μπουν μέσα, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κόπα Άφρικα.

Η ήττα με 1-0 από τη Μαυριτανία στην φάση των ομίλων, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας, που περίμενε την αποστολή στο ξενοδοχείο για να εκφράσει τα παράπονά του.

Διαβάστε επίσης: Πάει για μεταγραφή ο Ολυμπιακός – Ο Μπιρτς, ο Μπλακ και η λίστα του Μπαρτζώκα

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βρέθηκε κοντά τους για να κατευνάσει τα πνεύματα. Κάτι που όμως δεν κατάφερε, με το πλήθος να ζητά την απομάκρυνση του προπονητή της Αλγερίας, Ντζαμέλ Μπελμάντι.

Παρότι υπήρχε ασφάλεια, κάποιοι από τους οπαδούς επιχείρησαν να εισβάλουν στο ξενοδοχείο και ένας από αυτούς εκδιώχθηκε από τους στρατιώτες που προστάτευαν το ξενοδοχείο. Παράλληλα, ένας άλλος κατάφερε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις. Την ίδια ώρα, τα Μέσα της Αλγερίας αναφέρουν ότι ο Μπελμάντι ανακοίνωσε στους παίκτες του στα αποδυτήρια πως σκοπεύει να παραιτηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ