Βραζιλία – Κολομβία 2-1

Βραζιλία – Κολομβία 2-1

Η Βραζιλία με γκολ του Κασεμίρο στο 100ο λεπτό έκανε την ολική ανατροπή επικράτησε της Κολομβίας με 2-1 σε ένα εκπληκτικό ντέρμπι.

Σε ένα φοβερό παιχνίδι που τα είχε όλα, η Βραζιλία πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Κολομβία (2-1) με γκολ του Κασεμίρο στο 100ο λεπτό και παρέμεινε αήττητη στο Κόπα Αμέρικα.

Οι Κολομβιάνοι μπορεί να είχαν το προβάδισμα στο σκορ από το 10′ με ένα απίθανο «ψαλίδι» του Ντίας, όμως στη συνέχεια η πίεση της «σελεσάο» έγινε αφόρητη και… λύγισαν, αρχής γενομένης από το 77′ στη φάση του αγώνα που έκλεψε την παράσταση.

Ο Νεϊμάρ προσπάθησε να πασάρει, όμως η μπάλα χτύπησε στον διαιτητή Πιτάνα και άλλαξε πορεία και ενώ οι παίκτες της Κολομβίας περίμεναν από τον Αργεντινό ρέφερι να διακόψει τον αγώνα, εκείνος δεν το έκανε ποτέ και οι Βραζιλιάνοι ισοφάρισαν με τον Φιρμίνο.

Στα 10 λεπτά των καθυστερήσεων η Βραζιλία κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή, με τον Κασεμίρο να διαμορφώνει το τελικό 2-1 και να διατηρεί τη ομάδα του στην 1η θέση του ομίλου της με 9 βαθμούς, ενώ η Κολομβία παρέμεινε στη 2η θέση με 4 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ