Χιλή – Παραγουάη 0-2: Νίκη, πρόκριση και… βλέπει πρωτιά η «Αλμπιρόχα»

Χιλή – Παραγουάη 0-2: Νίκη, πρόκριση και… βλέπει πρωτιά η «Αλμπιρόχα»

Η Παραγουάη πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη κόντρα στη Χιλή (0-2), εξασφάλισε την πρόκριση της στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα και θα παλέψει μέχρι και για την πρωτιά του ομίλου.

Σπουδαία νίκη για την Παραγουάη! Η ομάδα του Εντουάρντο Μπερίσο επικράτησε της Χιλής (0-2) και αφού εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα, θα παλέψει μέχρι και για την πρωτιά του ομίλου.

Οι Παραγουανοί μπορεί να είχαν δώσει την κατοχή στους Χιλιανούς, όμως είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκαν ποτέ, ενώ εκείνοι είχαν αρκετές ευκαιρίες και στο 40′ έκαναν το 0-1 με τον Σαμούδιο.

Στο 58′ κέρδισαν και πέναλτι μετά από χέρι του Μεδέλ, με την απόφαση του διαιτητή να μην αλλάζει παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των τυπικά γηπεδούχων. Ο Αλμιρόν ανέλαβε την εκτέλεση του, ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Με αυτή τη νίκη η Παραγουάη πάτησε στη δεύτερη θέση του ομίλου και έφτασε τους 6 βαθμούς, κάτι το οποίο της δίνει το δικαίωμα να παλέψει μέχρι και για την πρώτη θέση, καθώς βρίσκεται στο -1 από την Αργεντινή.

Από την άλλη, η Χιλή είναι 3η με 5 βαθμούς έχοντας ολοκληρώσει τους αγώνες της και την τελευταία αγωνιστική παίζουν Αργεντινή-Βολιβία, Ουρουγουάη-Παραγουάη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ