Η τετράδα του Κόπα Αμέρικα – Φουλ για σούπερ ντέρμπι στον τελικό

Η τετράδα του Κόπα Αμέρικα – Φουλ για σούπερ ντέρμπι στον τελικό

Μετά τις νίκες της Κολομβίας και της Αργεντινής συμπληρώθηκε η τετράδα του Κόπα Αμέρικα και φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για έναν σπουδαίο τελικό ανάμεσα σε Βραζιλία και αλμπισελέστε μετά από χρόνια.

Το Κόπα Αμέρικα μπαίνει στην τελική του ευθεία, καθώς ολοκληρώθηκε το παζλ της τετράδας της διοργάνωσης που διεξάγεται στη Βραζιλία. Η πρώτη ομάδα που τσέκαρε εισιτήριο για τους ημιτελικούς ήταν το Περού που πέταξε εκτός συνέχειας την Παραγουάη στη διαδικασία των πέναλτι και θα τεθεί αντιμέτωπο με την οικοδέσποινα σελεσάο για να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να βρεθεί στον τελικό της 11ης Ιουλίου.

Από την άλλη η Βραζιλία παρότι τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Χιλή, εντέλει επικράτησε με 1-0 και πέρασε στην επόμενη φάση με τον Πακετά να είναι αυτός που σκόραρε.

Μετά τα δυο ματς του Σαββάτου, τα ξημερώματα της Κυριακής διεξήχθησαν ακόμη δυο σπουδαίες αναμετρήσεις. Στην πρώτη χρονικά η Κολομβία κοντραρίστηκε με την Ουρουγουάη των Σουάρες και Καβάνι και κατάφερε να προκριθεί και εκείνη με τη σειρά της στα πέναλτι, επικρατώντας με 4-2 και ενώ η κανονική διάρκεια είχε έρθει ισόπαλη (0-0) και φυσικά δεν υπάρχει παράταση μετά από απόφαση της Conmebol.

Η Κολομβία λοιπόν προκρίθηκε και θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι που πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Εκουαδόρ καθαρίζοντας το ματς με 3-0 και με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να σκοράρει 1 φορά και να μοιράζει και 2 ασίστ. Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν μετά από πολλά χρόνια είμαστε ένα βήμα από ένα σούπερ ντέρμπι στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, αφού σε περίπτωση που περάσουν τα φαβορί από τους δυο ημιτελικούς, δηλαδή Βραζιλία και Αργεντινή θα συγκρουστούν στον μεγάλο τελικό με στόχο φυσικά την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ημιτελικοί

6/7
02:00 Βραζιλία – Περού

7/7
04:00 Αργεντινή – Κολομβία

Τελικός 11/7 (03:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ