Σκαλόνι: «Αν κερδίσουμε το Copa America αποσύρομαι»

Σκαλόνι: «Αν κερδίσουμε το Copa America αποσύρομαι»

Ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, μίλησε για την «αλμπισελέστε» και το Copa America που αν το κατακτήσει, όπως είπε αστειευόμενος, θα αποσυρθεί.

«Αν κερδίσουμε το Copa America αποσύρομαι», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του προπονητή της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναμέτρησης μεταξύ της «Αλμπισελέστε» με την Κολομβία που θα διεξαχθεί τα απόψε (16/6, 01:00) ξημερώματα.

Ο 41χρονος τεχνικός μίλησε και για την πίεση που έχει η χώρα ώστε να κατακτήσει ένα τρόπαιο, ενώ αναφέρθηκε και στον ηγέτη της ομάδας, Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως έχει γεννηθεί για να παίζει ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σκαλόνι:

Για την πίεση που νιώθουν: «Στην Εθνική Αργεντινής πάντα έχεις πίεση, είτε έχεις συμβόλαιο για έξι χρόνια, είτε για δυο μήνες. Πρέπει να βγάλουμε τη βαλίτσα της πίεσης και να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να περάσουμε μια συλλογική νοοτροπία μέσα στην ομάδα. Πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτοί οι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν φορώντας αυτή τη φανέλα. Το πιο σημαντικό είναι να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε και ο κόσμος να πει ότι του άρεσε η ομάδα και ο τρόπος παιχνιδιού της».

Για τον Λιονέλ Μέσι: «Ο Λέο γεννήθηκε για να παίζει ποδόσφαιρο και να κερδίζει. Είναι ένας νικητής και αποτελεί τεράστια χαρά να βρίσκεται εδώ με αυτή τη διάθεση και τη θέληση. Μόνο καλά λόγια έχω να πω γι’ αυτόν, αλλά και για τους συμπαίκτες του. Γνωρίζονται όλοι πολύ καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ