Κολομβία – Χιλή 0-0 (4-5 στα πέναλτι)

Κολομβία – Χιλή 0-0 (4-5 στα πέναλτι)

Στα ημιτελικά του Copa America προκρίθηκε η Χιλή που επικράτησε της Κολομβίας με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Χιλή κατάφερε να πάρει ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι με τη γνώριμη για αυτήν διαδικασία των πέναλτι με 5-4, αφήνοντας την Κολομβία να ψάχνεται για το πώς κατάφερε να αποκλειστεί αήττητη με 3 νίκες και 1 ισοπαλία και με συντελεστή τερμάτων 4-0!

Οι θεατές του Arena Corinthians στο Σάο Πάουλο παρακολούθησαν ένα κλασικό, σκληρό, λατινοαμερικάνικο ντέρμπι. Οι δύο ομάδες είχαν αφήσει στην άκρη τη δημιουργία και προσπάθησαν να χαλάσουν η μία το παιχνίδι της άλλης περιμένοντας κάποιο λάθος του αντιπάλου.

Η Χιλή στις δύο υποσχόμενες φάσεις που δημιούργησε κατάφερε να σκοράρει (17’ και 74’) αλλά και τις δύο φορές, ο εμβληματικός διαιτητής Νέστορ Πιτάνα συμβουλεύτηκε το VAR και ακύρωσε τα γκολ. Το τελικό 0-0 έφερε τις δύο ομάδες προ της διαδικασίας των πέναλτι.

Εκεί οι πρώτοι 8 παίκτες έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Ο Χάμες άνοιξε πρώτος τον χορό των πέναλτι ευστοχώντας, για να τον ακολουθήσουν εναλλάξ οι Βιδάλ, Καρδόνα, Βάργκας, Κουαδράδο, Πουλγκάρ, Μίνα και Αρανγκίς.

Αυτός που λύγισε στην 5η εκτέλεση για την Κολομβία ήταν ο Τεσίγιο και κάπως έτσι ο Σάντσες με ψύχραιμη εκτέλεση έστειλε τη Χιλή στον ημιτελικό με σκορ 5-4 στα πέναλτι. Εκεί οι πρωταθλητές θα περιμένουν τον νικητή της αναμέτρησης της Ουρουγουάης κόντρα στο Περού.

https://youtu.be/SD_5ZB2O1i0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ