Μεδέλ: «Συμφωνώ με τον Μέσι, δεν κάναμε τίποτα…»

Μεδέλ: «Συμφωνώ με τον Μέσι, δεν κάναμε τίποτα…»

Ο Γκάρι Μεδέλ εξέφρασε την αντίθεσή του με την απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλλει από τον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα, τονίζοντας παράλληλα πως ο ρέφερι θα μπορούσε να χειριστεί καλύτερα την κατάσταση.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση του διαιτητή, Μάριο Ντίας ντε Βιβάρ, να αποβάλει τον Γκάρι Μεδέλ αλλά και τον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια του μικρού τελικού του Κόπα Αμέρικα.

Η κίνηση του ρέφερι να δείξει την κόκκινη κάρτα στους δυο αρχηγούς για την μεταξύ τους αψιμαχία θεωρήθηκε υπερβολική από την πλειοψηφία του κόσμου, αλλά και από τον ίδιο τον Μέσι, ο οποίος δεν δέχθηκε πως η… κοκορομαχία τους άξιζε μια τόσο σκληρή τιμωρία.

Το ίδιο ακριβώς υποστήριξε και ο έτερος πρωταγωνιστής, Γκάρι Μεδέλ, τονίζοντας πως ο διαιτητής δεν χειρίστηκε καταλλήλως την κατάσταση.

«Συμφωνώ με τον Μέσι, πίστευα ότι δεν θα μας έβγαζε ούτε κίτρινη κάρτα. Είχαμε μερικά σπρωξίματα κι αυτό ήταν όλο, δεν κάναμε τίποτα… Νομίζω ότι ο διαιτητής έπρεπε να χειριστεί πολύ καλύτερα την κατάσταση και δεν το έκανε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ