Εκτός της καλύτερης ενδεκάδας του Κόπα Αμέρικα ο Μέσι (pic)

Εκτός της καλύτερης ενδεκάδας του Κόπα Αμέρικα ο Μέσι (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να πιάσει υψηλές αποδόσεις στο φετινό Κόπα Αμέρικα, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην all star 11άδα της διοργάνωσης.

O Λιονέλ Μέσι αποχώρησε για ακόμη μια φορά με σκυμμένο κεφάλι από το Κόπα Αμέρικα, αφού η Αργεντινή δεν κατάφερε να σπάσει την… κατάρα και να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μάλιστα, ο βραχύσωμος επιθετικός της Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένας από τους υπαίτιους αυτής της αποτυχίας, καθώς αγωνιστικά δεν απέδωσε σε κανένα σημείο τα αναμενόμενα.

Ενδεικτικό είναι πως το όνομα του 32χρονου δεν συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης, με την CONMEBOL αντιθέτως να επιλέγει τους Έβερτον, Γκερέρο και Χάμες ως την επιθετική τριπλέτα που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Άλσιον, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν ο Τιάγκο Σίλβα με τον Χοσέ Μαρία Χιμένεθ. Ακολούθως, στα άκρα της αμυντικής γραμμής επιλέχθηκαν τα ονόματα των Τραούσο και Ντάνι Άλβες, ενώ στη μεσαία γραμμή δεσπόζουν οι Βιδάλ, Παρέδες και Αρτούρ.

https://twitter.com/CopaAmerica/status/1148715308070445058

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ