«Εμφύλιος» στην Πόλη για τον Τσούμπα Άκπομ

«Εμφύλιος» στην Πόλη για τον Τσούμπα Άκπομ

Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας έχουν προσεγγίσει τον ΠΑΟΚ για τον Άγγλο επιθετικό, σύμφωνα με κυριακάτικα δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο.

Ο Τσούμπα Άκπομ συμμετέχει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, όμως αποτελεί κοινό μυστικό ότι άτυπα τελεί υπό πώληση… Ο 24χρονος επιθετικός θέλει να παίζει, ο Άμπελ Φερέιρα προτιμά τον Σβιντέρσκι και η ιδανική λύση θα ήταν η μεταγραφή. Η οποία θα ανακούφιζε και το ταμείο, αφού η ΠΑΕ χρειάζεται απεγνωσμένα έσοδα.

Μία διέξοδος για τον Άκπομ ίσως να προκύψει από την Τουρκία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fotomac», η Μπεσίκτας διαπραγματεύεται με τον ΠΑΟΚ εδώ και μέρες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για τον Άγγλο στράικερ. Οι διαπραγματεύσεις φέρονται προχωρημένες, αν και το ρεπορτάζ καταγράφει μία σημαντική διαφορά.

Ο Άκπομ αρέσει πολύ στον προπονητή των «αετών», Σεργκέν Γιάλτσιν, ο οποίος έχει εισηγηθεί την απόκτηση του. Βέβαια, η Μπεσίκτας έχει να αντιμετωπίσει γειτονικό ανταγωνισμό για τον Άκπομ.

Η τουρκική εφημερίδα «Sabah» αναφέρει ότι η Φενέρμπαχτσε επίσης ασχολείται με τον Άκπομ. Αν και ο 24χρονος επιθετικός δεν είναι η βασική επιλογή της, αφού έχει δώσει προτεραιότητα στον Ρώσο επιθετικό της Λοκομοτίβ Μόσχας, Φεντόρ Σμολόβ.

Ο Άκπομ είναι το «νούμερο 2» στη λίστα της Φενέρμπαχτσε. Το ρεπορτάζ της «Sabah» τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ έχει θέσει πωλητήριο στον Άκπομ με τιμή τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ