Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ : Ανανέωσε με τους Chigaco Fire (pic/vid)

Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ : Ανανέωσε με τους Chigaco Fire (pic/vid)

Στην Αμερική θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, καθώς οι Chicago Fire ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους. 

Κάτοικος Αμερικής θα παραμείνει και το 2018 ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ. Ο 33χρονος Γερμανός χαφ, επέκτεινε για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία του με τους Chicago Fire, φτάνοντας έτσι τα 16 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, κατά τα οποία έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα ξανά με τους Chicago Fire και που θα συνεχίσω αυτό που ξεκινήσαμε το 2017. Η περσινή χρονιά ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για την καριέρα μου, όμως ήταν ανολοκλήρωτη δίχως κάποιο τρόπαιο. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να έχουμε μια αξιομνημόνευτη σεζόν με την υποστήριξη των εξαιρετικών μας φιλάθλων. Αγαπώ αυτή την πόλη, αυτό το άθλημα και το να νικάω, οπότε ανυπομονώ για μια ακόμα σεζόν με τους Fire, ελπίζοντας να είναι ακόμα πιο επιτυχημένη», ανέφερε.

Ο Σβάινσταϊγκερ εντάχθηκε στο σύλλογο του MLS στις 21 Μαρτίου του 2017 και αγωνίστηκε σε 24 ματς πρωταθλήματος, σκοράροντας τρία γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ, όντας ο τρίτος κορυφαίος στην εν λόγω στατιστική κατηγορία. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου, υπογράφοντας το πρώτο του συμβόλαιο τον Δεκέμβρη του 2002, ενώ το καλοκαίρι του 2015 μετακινήθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του, στην οποία έχει χριστεί 121 φορές διεθνής, έχει κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα, επτά Κύπελλα, ένα League Cup, ένα Super Cup και ένα Champions League με την Μπάγερν Μονάχου και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

https://twitter.com/ChicagoFire/status/953843814522937345

https://twitter.com/ChicagoFire/status/953976932172906497

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ