Η FIFA… αθώωσε τον Ινφαντίνο

Η FIFA… αθώωσε τον Ινφαντίνο

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας ερεύνησε τις συναντήσεις του προέδρου με τον Ελβετό Γενικό Εισαγγελέα.

Οι μπελάδες της FIFA για σκάνδαλα και παρανομίες δεν έχουν τελειωμό… Τον προηγούμενο μήνα, οι ελβετικές αρχές άρχισαν έρευνα για το αντικείμενου του προέδρου της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, με τον Γενικό Εισαγγελέα της χώρας, Μάικλ Λομπέρ.

Παράλληλα με την επίσημη διαδικασία της ελβετικής δικαιοσύνης, η ανεξάρτητη επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA ανέλαβε να ερευνήσει το θέμα. Μετά από την εξέταση το δικαιοδοτικό όργανο αποφάσισε ότι ο Ινφαντίνο δεν παραβίασε κανέναν κανονισμό και ενέργησε έντιμα και διαφάνεια.

«Με βάση τις διαθέσιμες μέχρι σήμερα πληροφορίες, καμία πτυχή της συμπεριφοράς που αναλύθηκε δεν αποτελεί παραβίαση των κανονισμών της FIFA. Ορισμένες πτυχές δεν εμπίπτουν καν στις διατάξεις του κώδικα δεοντολογίας της FIFA, ούτε δικαιολογούν την έγκριση οποιουδήποτε είδους μέτρου, συμπεριλαμβανομένης της προσωρινής αναστολής της ιδιότητας του προέδρου» αναφέρει η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ