Στην αντεπίθεση ο Χουλκ : «Σταμάτα να λες ψέματα, κουράστηκα με τα τερτίπια σου»

Στην αντεπίθεση ο Χουλκ : «Σταμάτα να λες ψέματα, κουράστηκα με τα τερτίπια σου»

Ξέσπασμα του Βραζιλιάνου άσου, που δέχεται δριμεία κριτική για την επιλογή του να χωρίσει τη σύζυγο και μητέρα των τριών παιδιών του.

Τον τελευταίο καιρό, ο Χουλκ έχει επανέλθει στην επικαιρότητα, αλλά για τον λάθος λόγο. Ο Βραζιλιάνος παίκτης αποφάσισε να δώσει τέλος μετά από 12 χρόνια στο γάμο του με την Ιράν Άνχελ ντε Σόουζα, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι 0 34χρονος είναι ζευγάρι με την ανιψιά της, Καμίλα!

Ο Χουλκ βρίσκεται στο στόχαστρο για αυτή την επιλογή, με την πρώην γυναίκα του να τον κατηγορεί για όσα έκανε. Ο επιθετικός της Σανγκάη SIPG πέρασε στην αντεπίθεση, τονίζοντας πως η Ιράν λέει ψέματα. O Βραζιλάνος δήλωσε πως κουράστηκε με τα τερτίπια της, ενώ τόνισε πως έκανε νέα σχέση αφότου είχε χωρίσει οριστικά μαζί της.

«Ξέρει πολύ καλά πού τη γνώρισα και πού εργαζόταν τότε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για να προστατεύσω τα παιδιά μας. Περίπου έναν μήνα αφότου αρχίσαμε να βγαίνουμε έμεινε έγκυος.

Ο γάμος μας δεν έγινε από αγάπη, αλλά από ένα ατύχημα λόγω της εγκυμοσύνης. Ιράν, πλήρωνα για όλα σου τα έξοδα τόσα χρόνια. Σταμάτα να λες ψέματα, κουράστηκα με τα τερτίπια σου.

Ήμασταν παντρεμένοι για 12 χρόνια και όταν έκανα σχέση με την Καμίλα, είχαμε ήδη χωρίσει με την Ιράν για πάνω από έναν χρόνο.

Κι εκείνη δεν ήθελε να είναι μαζί μου, αλλά να έχει τον τίτλο και τα προνόμια της συζύγου του Χουλκ. Της αρέσει η δημοσιότητα και λέει συνέχεια ψέματα. Απείλησε μέχρι να χρησιμοποιήσει και τα παιδιά μας εναντίον μου. Αν θέλεις να συνεχίσεις να με βρίζεις και να με κατηγορείς σαν να είμαι τέρας, η επιλογή είναι δική σου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χουλκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ