Ο Φράνκο Χάρα, το παρελθόν στον Ολυμπιακό και η Κόρδοβα

Ο Φράνκο Χάρα, το παρελθόν στον Ολυμπιακό και η Κόρδοβα

Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε για την περιπέτεια του στις ΗΠΑ και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ομάδα της γενέτειράς του, την Κόρδοβα

Μπορεί να πέρασε από τον Ολυμπιακό μόλις για λίγους μήνες το 2015, ωστόσο, κατάφερε να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο.

Οι φίλοι των Πειραιωτών τον θυμούνται για το γκολ που πέτυχε στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ με 1-0. Ένα γκολ, που έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό και την ευκαιρία να κατακτήσει το νταμπλ.

Ο λόγος για τον Φράνκο Χάρα, ο οποίος ήρθε στο μεγάλο λιμάνι τον Ιανουάριο του 2015 ως μεταγραφή από την Μπενφίκα και αποχώρησε από τον Πειραιά τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτος με προορισμό την Πατσούκα. Σε αυτό το διάστημα ο Αργεντινός επιθετικός πραγματοποίησε 17 συμμετοχές σε όλες διοργανώσεις, έχοντας 6 γκολ σε 1.133 λεπτά συμμετοχής.

Ο Φράνκο Χάρα πλέον βρίσκεται στα 32 και αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα του Ντάλας, στο οποίο μετακόμισε τον περασμένο Ιούλιο. Ο έμπειρος φορ μίλησε για την περιπέτειά του στις ΗΠΑ και εξέφρασε την επιθυμία του κάποια στιγμή να αγωνιστεί στην Κόρδοβα.

«Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το λατρεύω», είπε αρχικά και τόνισε ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να παίξει στην ομάδα της γενέτειράς του. Στην Κόρδοβα. «Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να παίξω εκεί, αλλά τώρα έχω μια οικογένεια και σκέφτομαι το μέλλον τους.  Δεν το αποκλείω. Θα ήθελα να παίξω και να έρχεται η οικογένειά μου να με βλέπει», είπε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην εξαιρετική σχέση που έχει με τον πρόεδρο της Πατσούκα. «Ήταν αυτός που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στο Μεξικό. Ημουν στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό και με κάλεσε να με φέρει. Από εκεί έχουμε μια καλή σχέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ