Ο Άμπελ είχε να ρυθμίσει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, καθώς και να μαζέψει τα πράγματα του για τη μετακόμιση. Όμως, στη Βραζιλία έψαχναν για το ταξίδι του.
Η άφιξη του Άμπελ Φερέιρα και των συνεργατών του στο Σάο Πάολο προσδιορίζεται για την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.
O Άμπελ δεν θα προλάβει να κοουτσάρει την Παλμέιρας στο παιχνίδι της Δευτέρας (2/11) με την Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά λογικά θα κάτσει στον πάγκο στο ματς με την Μπραγκαντίνο την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.
Abel Ferreira viaja domingo para assumir o Palmeiras, diz jornalista
Συνάντηση Μητσοτάκη - Ζαγοράκη για τη νέα εποχή στην ΕΠΟ
Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Ζαγοράκη, παρουσία Αυγενάκη και συζήτησαν για την προεδρία της ΕΠΟ την οποία και προτίθεται να διεκδικήσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.
Γρηγορίου: «Κάναμε πολλές ευκαιρίες, κρατάω τους τρεις βαθμούς»
Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στη νίκη-ανάσα της Λαμίας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης αφού όπως τόνισε η ομάδα του δεν έχει περιθώρια πλέον για να χάνει βαθμούς πουθενά.
Οργή των οπαδών της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-2), τονίζοντας πως μικραίνει την Ένωση, ενώ πολλοί εξ αυτών απαιτούν να φύγει από την Ένωση.