Ο Μαραντόνα τους ένωσε όλους : Βραζιλιάνος προπονητής φοράει τη φανέλα του (pic)

Ο Μαραντόνα τους ένωσε όλους : Βραζιλιάνος προπονητής φοράει τη φανέλα του (pic)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή και ένωσε τους μεγαλύτερους εχθρούς. Και το απέδειξε ο Βραζιλιάνος προπονητής, Ρενάτο Πορταλούπι που φόρεσε τη φανέλα της Αργεντινής με το «10» στην πλάτη.

O Ντιέγκο Μαραντόνα κατάφερε να τους ενώσει όλους: οπαδούς της Μπόκα και της Ρίβερ, Βραζιλιάνους και Αργεντινούς. Δεν γινόταν διαφορετικά. Έτσι συνέβη ένα πρωτοφανές γεγονός που μόνο ο Ντιέγκο μπορούσε να προκαλέσει.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής της Γκρέμιο, Ρενάτο Πορταλούπι, επέλεξε να παρουσιαστεί στον πάγκο και να καθοδηγήσει τους παίκτες, στον αγώνα που έγινε τα ξημερώματα, με την Γκουαρανί στην Ασουνσιόν (κέρδισε με 2-0 η Γκρέμιο) για το Copa Libertadores, φορώντας την φανέλα της εθνικής Αργεντινής με το νούμερο 10, ως φόρο τιμής στον Μαραντόνα.

Ίνδαλμα της Γκρέμιο ως παίκτης ο Ρενάτο Πορταλούπι ή Γκαούτσο, πολλαπλασίασε τη επιρροή του του ως προπονητής. Στον τρίτο του κύκλο στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε – που ξεκίνησε το 2016 – κέρδισε έξι τοπικά τουρνουά, το Libertadores 2017 και το Recopa Sudamericana 2018.

Ο 58χρονος Ρενάτο έπαιξε 41 παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, ήταν μέλος της ομάδας που έμεινε εκτός των προημιτελικών από τη Γαλλία στο Μεξικό 86.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ