Μαραντόνα : Οι μαρτυρίες που αλλάζουν τα δεδομένα για τον θάνατό του

Μαραντόνα : Οι μαρτυρίες που αλλάζουν τα δεδομένα για τον θάνατό του

Μετά τις ευθύνες που επιρρίπτει ο δικηγόρος του Μαραντόνα στους γιατρούς, νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως και αλλάζουν τα δεδομένα για τον θάνατο του Αργεντινού.

Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα σε ηλικία 60 ετών σκόρπισε τη θλίψη στην παγκόσμια αθλητική κοινότητα. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει νέα στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Αργεντινού.

Αρχικά, ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα, επιρρίπτει σοβαρές ευθύνες για τον θάνατο του Μαραντόνα, εστιάζοντας στην απουσία ιατρικού προσωπικού και στην μεγάλη καθυστέρηση του ασθενοφόρου για πάνω από 30 λεπτά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η ώρα θανάτου του Αργεντινού ήταν στις 12:00 το πρωί της Τετάρτης. Έτσι, ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε εν ζωή ήταν ο ανιψιός του, Τζόνι Εσπόσιτο.

Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία έρχονται στο φως, καθώς ένας από τους δύο νοσηλευτές που τον είχαν αναλάβει, διαψεύδουν αυτή την εκδοχή. Συγκεκριμένα, ο νοσοκόμος (που διατηρεί την ανωνυμία του) υποστήριξε ότι είδε τον Μαραντόνα ζωντανό στις 06:30 το πρωί, κάτι που υποστηρίζει και η Γκιζέλα που ακολουθούσε στην επόμενη βάρδια.

Η νοσοκόμα, μάλιστα, δήλωσε πως όταν ανέλαβε τη βάρδια, ο Αργεντινός ήταν ζωντανός και ανέπνεε κανονικά. Όπως γίνεται κατανοητό, αυτές οι μαρτυρίες αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση.

Πλέον, αναμένεται η έρευνα της αστυνομίας για να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς συνέβη στις τελευταίες στιγμές του Μαραντόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ