Ζούλιο Σέζαρ : Οικογενειακή κρίση λόγω… μεταγραφής! 

Ζούλιο Σέζαρ : Οικογενειακή κρίση λόγω… μεταγραφής! 

O Ζούλιο Σέζαρ επανήλθε στη δράση, για χάρη της Φλαμένγκο, δίχως τη στήριξη της συζύγου του Σουζάνα Βέρνερ, που δεν τον ακολουθεί, όπως και τα παιδιά τους, στην Βραζιλία.

Από τις πλέον κοινότυπες αιτίες «ναυαγίου» μεταγραφών ελληνικών ομάδων είναι η αντίθεση της συζύγου (ή συντρόφου) του ποδοσφαιριστή, που ενδιαφέρει τον εγχώριο σύλλογο, να τον ακολουθήσει εδώ.

Πόσες φορές δεν το έχετε ακούσει, ή διαβάσει; Κι είναι λογικό, αφού μια μεταγραφή, ειδικά μια μετακίνηση στο εξωτερικό, συνεπάγεται ριζική αλλαγή τρόπου ζωής, όχι μόνο του αθλητή, αλλά και των οικείων του.

Έτσι οι κυρίες των ποδοσφαιριστών (WAGs αγγλιστί) παίζουν κομβικό ρόλο στην έκβαση των μεταγραφών.

Ωστόσο, όσο κι αν φαντάζει απίστευτο για τα ελληνικά (και τα παγκόσμια ποδοσφαιρικά) δεδομένα υπάρχει κάποιος παίκτης που αψήφησε τα «θέλω», που είχε το «έτερον του ήμισυ», κάνοντας «του κεφαλιού του», μ’ αποτέλεσμα να προκαλέσει οικογενειακή κρίση!

Για τον Ζούλιο Σέζαρ ο λόγος. Ο 38χρνος Βραζιλιάνος γκολκίπερ, που τον περασμένο Νοέμβρη (28/11) είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, με μια δακρύβρεχτη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στα αποδυτήρια της Μπενφίκα, ξαναφόρεσε τα γάντια του τερματοφύλακα για χάρη της ομάδας της καρδιάς του: της Φλαμένγκο.

Στα τμήματα υποδομής της ομάδας του Ρίο ντε Ζανέϊρο, (λαοφιλέστερη της Βραζιλίας) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του δράση (1991) κι ήταν η πρώτη του ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο (1997-2005) πριν περάσει τον Ατλαντικό για χάρη της Κιέβο κι ακολουθήσουν θητείες σε Ίντερ (2005-2012), Κουίνς Παρκ Ρέϊντζερς (2012-14), Τορόντο (2014) και Μπενφίκα.

Μόνο που η απόφαση αυτή πάρθηκε δίχως την συμφωνία της συζύγου, της πανέμορφης Σουζάνα Βέρνερ.

«Εγωιστής» ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ, κατά την πρώην «Ροναλντίνια»

Η Βραζιλιάνα καλλονή (μοντέλο κι ηθοποιός στο επάγγελμα), που έγινε γνωστή στα τέλη των 90’ς λόγω της σχέσης με τον Ρονάλντο (σ. το «Φαινόμενο»), αποκτώντας το προσωνύμιο «Ροναλντίνια», διατύπωσε, δημόσια, την αντίθεση της για την υπογραφή τρίμηνου συμβολαίου, αντί του…συμβολικού ποσού, των 3.600 ευρώ, μηνιαίως, του συζύγου της και δεν έμεινε στα λόγια.

Αποφάσισε να μην τον ακολουθήσει, μαζί με τα παιδιά τους (τον 16χρονο Κοέ και τη 13χρονη Ζούλια) στα πάτρια και μέσω Ιnstagram, εξήγησε τους λόγους, ενώ οι φήμες περί χωρισμού τους οργίαζαν.

«Πριν η ιστορία αποκτήσει διαστάσεις, θέλω να εξηγήσω γιατί δεν συνόδευσα τον Ζούλιο στην Βραζιλία και γιατί δεν θα παραστώ στο αποχαιρετιστήριο ματς του. Έχω πολλές σημαντικές υποθέσεις εδώ, με σημαντικότερη τα παιδιά μου και δεν πρόκειται να τ’ αφήσω ποτέ για να ζήσω στην Βραζιλία. Δεν μπορώ να φύγω από δω, δεν έχει σχέση με την ομάδα. Άλλωστε εγώ δεν πάω γήπεδο, δεν βλέπω μπάλα. Ο Ζούλιο ήθελε να είναι ευτυχισμένος στην Βραζιλία, αλλά εγώ έπρεπε να σκεφτώ τα παιδιά μου. Χαίρομαι για τους φίλους της Φλαμένγκο, αλλά λυπάμαι για μένα που μένω μακριά του. Ελπίζω να καταλαβαίνετε. Είμαι θλιμμένη. Ο Ζούλιο πάντα ήταν υπέροχη προσωπικότητα, ένας καλός πατέρας και σύζυγος. Αλλά οι άντρες είναι εγωιστές. Δεν είμαι φεμινίστρια, αλλά έτσι είναι».

Λίγες ώρες, πάντως, αργότερα, με νέα ανάρτηση, εμφανιζόταν μετανιωμένη για την έκθεση της οικογενειακής ζωής της στο Διαδίκτυο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ