ΠΑΟΚ : Ακόμα ένα «όχι» για τον Λέο Ζάμπα

ΠΑΟΚ : Ακόμα ένα «όχι» για τον Λέο Ζάμπα

Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να παραχωρήσει τον 22χρονο εξτρέμ στη Βραζιλία και θέτει μόνο μία προϋπόθεση. Αλλά δεν βρίσκει ενδιαφερόμενο...

Ο Λέο Ζάμπα έχει μεταβεί στη Βραζιλία και δεν φαίνεται διατεθειμένος να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Η στάση του Βραζιλιάνου εξτρέμ φαίνεται πως εξυπηρετεί και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα ήθελαν να εξοικονομήσουν τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ επιχειρεί να συμπιέσει το μισθολογικό κόστος του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο Ζάμπα αμείβεται ετησίως με περίπου 600.000 ευρώ. Για αυτό, η παραχώρηση του 22χρονου επιθετικού θα ήταν καλοδεχούμενη.

Παρότι δεν ήταν προσχεδιασμένο το ταξίδι του Ζάμπα στην πατρίδα του, οι παράγοντες του ΠΑΟΚ εκτιμούν πως ίσως να προκύψει μία ευνοϊκή εξέλιξη. Άλλωστε, οι δικηγόροι του Ζάμπα οι οποίοι προτείνουν τον πελάτη τους σε βραζιλιάνικες ομάδες, υποστηρίζουν ότι έχουν τη συναίνεση των «ασπρόμαυρων».

Η μόνη προϋπόθεση του ΠΑΟΚ για να παραχωρήσει με δανεισμό τον Ζάμπα, είναι να μην καταβάλλει ούτε ευρώ στον παίκτη. Δηλαδή, να καλύψει η ομάδα που θα τον πάρει όλο το ποσό ή να χαρίσει λεφτά ο Ζάμπα.

Πάντως, η γύρα των δικηγόρων του Ζάμπα στη Βραζιλία δεν έχει στεφθεί από επιτυχία. Μετά την Κορίνθιανς και τη Φλουμινένσε, η Ιντερνασιονάλ η οποία είχε εμφανιστεί να εξετάζει την υπόθεση, απέσυρε το ενδιαφέρον της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ