Φερέιρα για κορωνοϊό : «Πιστεύουν ότι οι ηγέτες δεν φοβούνται, αλλά εγώ φοβήθηκα την πρώτη νύχτα»

Φερέιρα για κορωνοϊό : «Πιστεύουν ότι οι ηγέτες δεν φοβούνται, αλλά εγώ φοβήθηκα την πρώτη νύχτα»

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

Πριν από λίγες μέρες, ο Αμπέλ Φερέιρα διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε.

Ο κόουτς της Παλμέιρας αναφέρθηκε στα συμπτώματα που είχε, ενώ υπογράμμισε πως στο πρώτο βράδυ φοβόταν.

«Το πρώτο βράδυ φοβόμουν. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι ηγέτες δεν φοβούνται. Φοβόμουν όμως την πρώτη νύχτα. Ο ιός έχει διαφορετικούς τρόπους αντίδρασης στα σώματα. Δεν ήθελα να κοιμηθώ την πρώτη νύχτα. Ευτυχώς, από τη δεύτερη νύχτα και μετά, σταμάτησα να έχω πυρετό, άρχισα να είμαι φυσιολογικός. Όλοι στο κλαμπ με έπαιρναν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν αν χρειαζόμουν κάτι, ήμουν συνέχεια σε επικοινωνία μαζί τους.

Οι άνθρωποι στο ξενοδοχείο που έμενα ήταν πολύ φιλικοί μαζί μου. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να πω πως έχω μια πολύ ικανή τεχνική ομάδα που συνεργάζεται μαζί μου. Έχω μια ομάδα προπονητών, δεν είναι βοηθοί. Ήμουν παρών με τα μέσα που έχουμε, ο σύλλογος μου παρείχε όλα όσα χρειαζόμουν για να είμαι κοντά στους παίκτες χωρίς να έρθω σε επαφή μαζί τους. Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, υπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι που δεν χρειάζονται προπονητή για να παίξουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ