Ο Άμπελ Φερέιρα ξέχασε κιόλας τις επενδύσεις του Ιβάν…

Ο Άμπελ Φερέιρα ξέχασε κιόλας τις επενδύσεις του Ιβάν…

Ο Πορτογάλος προπονητής τόλμησε (!) να δηλώσει ότι η Παλμέιρας είναι η πιο ποιοτική ομάδα που έχει προπονήσει στην καριέρα του...

Εργάζεται μικρό χρονικό διάστημα στη Βραζιλία ο Άμπελ Φερέιρα, αλλά ήδη έχει επιτυχίες! Η Παλμέιρας επικράτησε 3-0 της Λιμπερτάδ Ασουνσιόν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπέρταδόρες, μετά και το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού.

Ενθουσιασμένος με την πρόκριση, ο Άμπελ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ποτέ δεν έχει προπονήσει ομάδα με τόσο μεγάλη ποιότητα στην καριέρα του! Που δεν είναι και πολύ μεγάλη, αφού έχει περάσει μόνο από τη Μπράγκα και τον ΠΑΟΚ.

«Δεν έχω προπονήσει ποτέ μια ομάδα με τέτοια ποιότητα, με παίκτες που έχουν ήδη κερδίσει τίτλους, που ξέρουν ότι για να κερδίζεις χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα από το να έχεις καλούς παίκτες. Χτίζουμε σταδιακά αυτό το πνεύμα. Υπέροχες ομάδες δημιουργούνται με υπέροχους άντρες» ανέφερε ο Άμπελ.

Δεν εκτίμησε τις επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα ο Άμπελ και τις ξέχασε γρήγορα… Πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι δύο μήνες αφότου έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Παλμέιρας είναι πιο ποιοτική από τον ΠΑΟΚ; Ανεξήγητα πράγματα…

Η Παλμέιρας θα μάθει τον αντίπαλο από τη ρεβάνς του ζευγαριού Ρίβερ Πλέιτ-Νασιονάλ Μοντεβιδέο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ