Πρίγιοβιτς : «Νιώθω καλά στην Αλ Ιτιχάντ, αλλά δεν αποκλείω τίποτα»

Πρίγιοβιτς : «Νιώθω καλά στην Αλ Ιτιχάντ, αλλά δεν αποκλείω τίποτα»

Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για το μέλλον του στην Αλ Ιτιχάντ και το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει έρθει στο προσκήνιο για τον Άρη, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να έχει ρωτήσει για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για το μέλλον του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως πέρασε καλά στην Θεσσαλονίκη.

«Το συμβόλαιό μου με την Αλ Ιτιχάντ με δεσμεύει μέχρι το 2023, ωστόσο, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει το αύριο και τι μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια μιας μεταγραφικής περιόδου.

Είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στην ομάδα μου, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο προς το παρόν. Δεν βιάζομαι, έχω τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά μου και δεν αποκλείω τη δυνατότητα επιστροφής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά, προς το παρόν, νιώθω καλά εδώ».

Μιλώντας για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ και την Λέγκια, υπογράμμισε: «Ένιωσα καλύτερα στη Θεσσαλονίκη, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Πέρασα καλά και κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Βαρσοβία, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε αυτές τις δύο πόλεις, τότε θα πω για τη Θεσσαλονίκη, το απόλαυσα πραγματικά εκεί. Είχαμε μια υπέροχη ομάδα στην οποία έκανα πολλούς φίλους, που διατηρώ ακόμη και σήμερα. Η Θεσσαλονίκη και η Βαρσοβία θα παραμείνουν για πάντα στη μνήμη μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ