Ο Αμπέλ Φερέιρα θέλει τον… Ντιέγκο Κόστα στην Παλμέιρας! (pic)

Ο Αμπέλ Φερέιρα θέλει τον… Ντιέγκο Κόστα στην Παλμέιρας! (pic)

Έναν φορ παγκοσμίου κλάσεως θέλει στην ομάδα του, την Παλμέιρας, ο Αμπέλ Φερέιρα!

Η Παλμέιρας πριν λίγο καιρό αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, καθώς κατέκτησε το Copa Libertadores νικώντας στον τελικό με σκορ 1-0 (μετά από παράταση) τη Σάντος.

Μία σπουδαία επιτυχία για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, η οποία πλέον έχει ακόμα μεγαλύτερες βλέψεις. Με τον Πορτογάλο πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να θέλει να δυναμώσει τον βραζιλιάνικο σύλλογο. Και ένα πάρα πολύ σημαντικό, για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όνομα, είναι πιθανό να πάρει μεταγραφή για την Παλμέιρας.

Ο λόγος για τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας, Κόστα και Παλμέιρας έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές για υπογραφή συμβολαίου που θα έχει ισχύ για δύο χρόνια.

Εκείνος που ζήτησε βέβαια από τη διοίκηση να προχωρήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ο Φερέιρα. Ο οποίος επιθυμεί διακαώς τη μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού, η οποία, αν πραγματοποιηθεί, θα ενισχύσει αρκετά την Πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής.

«Σύμμαχος» της Παλμέιρας σε αυτή την ιστορία; Ότι ο Ντιέγκο Κόστα φέρεται να είναι φανατικός υποστηρικτής της ομάδας από μικρό παιδί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ