Αλ Ιτιχάντ : Χατ-τρικ ο Πρίγιοβιτς (vid)

Αλ Ιτιχάντ : Χατ-τρικ ο Πρίγιοβιτς (vid)

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε τρία γκολ στη νίκη της Αλ Ιτιχάντ επί της Αλ Κουαντισίγια με 4-1.

Εντυπωσιακός ήταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο παιχνίδι της Αλ Ιτιχάντ με την Αλ Κουαντισίγια, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ να πετυχαίνει χατ-τρικ και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη με 4-1.

Ο Σέρβος στράικερ θύμισε κάτι από τον Πρίγιοβιτς, που είχαμε δει όταν αγωνιζόταν στον Δικέφαλο του Βορρά και οδήγησε την Αλ Ιτιχάντ με μαθηματική ακρίβεια στο τρίποντο της νίκης.

Με τα τρία γκολ που σκόραρε έφτασε τα 9 στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αυτό ήταν το δεύτερο χατ-τρικ που πετυχαίνει στη Σαουδική Αραβία. Συνολικά, με τα χρώματα της ομάδας της Τζέντα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, έχει 23 γκολ και 7 ασίστ σε 51 αναμετρήσεις.

Ο Αλεξάντορ Πρίγιοβιτς μετακόμισε στην Αλ Ιτιχάντ τον Ιανουάριο του 2019, όταν ο σύλλογος από την Σαουδική Αραβία τον απέκτησε από τον ΠΑΟΚ έναντι 10 εκατ. ευρώ. Οι εμφανίσεις του πάντως δεν έχουν ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας και είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι του 2023 να αποχωρήσει από το ρόστερ της Αλ Ιτιχάντ.

Η ομάδα του Σέρβου επιθετικού βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας έξι βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Αλ Σαμπάμπ.

Δείτε το χατ-τρικ του Πρίγιοβιτς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ