Αμπέλ Φερέιρα : Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής στη Βραζιλία

Αμπέλ Φερέιρα : Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής στη Βραζιλία

Ο Αμπέλ Φερέιρα λίγους μήνες αφού έφυγε από τον ΠΑΟΚ για την Παλμέιρας κατέκτησε δυο τίτλους και αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν στη Βραζιλία.

Ο Αμπελ Φερέιρα πριν μερικούς μήνες αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για να πάει στην Παλμέιρας, με τον Πορτογάλο να έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γράψει ιστορία με τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Δικεφάλου του βορρά λοιπόν με το μαγικό εξάμηνο που έκανε αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής στη Βραζιλία για τη σεζόν 2020, μπροστά από τους Ρενάτο Γκαούτσο και Ροτζέριο Σένι.

Ο Φερέιρα που κατέκτησε Copa Libertadores και Copa do Brasil, συγκέντρωσε 281,6 βαθμούς στην ειδική ετήσια κατάταξη της εφημερίδας της Βραζιλίας «O Globo», έναντι 230,8 του προπονητή της Γκρέμιο και 186 του προπονητή της πρωταθλήτριας Φλαμένγκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμπελ Φερέιρα που διαδέχθηκε στην πρώτη θέση τον συμπατριώτη του, Ζόρζε Ζέσους, ο οποίος πήρε το βραβείο το 2019, με τη Φλαμένγκο, έφτασε στην κορυφή με μια δουλειά μόλις πέντε μηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ