Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ 1-1 : Ένα Superclasico που τα εί«Χ»ε όλα!

Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ 1-1 : Ένα Superclasico που τα εί«Χ»ε όλα!

Ένα Superclasico με τα... όλα του! Γκολ, πάθος, ένταση, αποβολές, με τις Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ να έρχονται τελικά ισόπαλες με σκορ 1-1.

Πάντα αυτό το ντέρμπι τραβάει τα βλέμματα όλου του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Το Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ είναι ένα από τα κορυφαία (αν όχι το κορυφαίο του κόσμου) ντέρμπι στη Γη και πάντα προσφέρει συγκινήσεις. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους για μία ακόμη φορά χθες βράδυ, με το σπουδαίο ματς να λήγει 1-1.

Ένα αποτέλεσμα που πάντως αφήνει και τις δύο ομάδες δυσαρεστημένες. Ίσως λίγο περισσότερο, τον σύλλογο των «εκατομμυριούχων», ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά είχε εξαιρετικές ευκαιρίες για να πάρει κάτι περισσότερο, στο άδειο, από φιλάθλους «Μπομπονέρα».

Η ομάδα του Μιγκέλ Ρούσο κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με πλεονέκτημα χάρη στο γκολ-πέναλτι του Βίγια (41 ‘). 1-0 για την Μπόκα.

Αλλά η Ρίβερ Πλέιτ ισοφάρισε στο β’ μέρος με μια υπέροχη κεφαλιά από τον Παλαβεσίνο (67′). Αμφότερες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω των αποβολών των Ζαμπράνο (Μπόκα/69’) και Κάσκο (Ρίβερ/79’).

Όλα λοιπόν τα είχε το ντέρμπι, εκτός από… νικητή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ