Ραφίνια : «Ο Ολυμπιακός ήταν η αιτία»

Ραφίνια : «Ο Ολυμπιακός ήταν η αιτία»

Ο Ραφίνια εξήγησε γιατί δεν επέστρεψε στη Φλαμένγκο ενώ η συμφωνία έμοιαζε βέβαιη.

Μέχρι το Σαββατοκύριακο η επιστροφή του Ραφίνια στη Φλαμένγκο έμοιαζε βέβαια. Όμως, ξαφνικά η διοίκηση της Φλα απέσυρε την πρόταση και διέδωσε ότι ο ποδοσφαιριστής ζήτησε υπερβολικά μεγάλο ποσό.

Ο Ραφίνια αντέδρασε άμεσα με ανάρτηση στο Instagram και προανήγγειλε ότι θα δώσει διευκρινήσεις. Κάτι που έπραξε τη Δευτέρα στο ESPN, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος είχε συμφωνήσει, αλλά οι επικεφαλής της ομάδας «χάλασαν» την επιστροφή.

Όσο για τους λόγους; Ο Ραφίνια άφησε να εννοηθεί ότι κάποιοι στη Φλαμένγκο θύμωσαν για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό:

«Ο προπονητής με ήθελε, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος με ήθελαν, οι οπαδοί με ήθελαν. Στο οικονομικό είχαμε συμφωνήσει και το ξεκαθαρίζω, δεν ήταν πρόβλημα. Θα το επαναλάβω: χαμήλωσα τις απαιτήσεις μου για να γυρίσω στη Φλαμένγκο.

Δέχτηκα να πάρω λεφτά το 2022. Όμως έπεσα θύμα ενός πολιτικού πολέμου. Κάποιοι είναι θυμωμένοι επειδή πήγα στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι»

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Ραφίνια γιατί εντάχτηκε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και ο Βραζιλιάνος απάντησε με ειλικρίνεια για τα λεφτά:

«Είχα μία προσφορά με τα τριπλάσια λεφτά από την αμοιβή μου στη Φλαμένγκο. Ήταν μία μοναδική περίπτωση. Έχω άλλα τέσσερα χρόνια καριέρας και δεν θα έβγαζα τόσα λεφτά. Δεν μπορώ να υποκριθώ και να πω ότι μπορούσα να τα αγνοήσω»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ