Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και του χρόνου...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπέκαμ : «Το άθλημα που αγαπάμε είναι σε κίνδυνο»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε για την ίδρυση της European Super League και όσα συμβαίνουν στον χώρο του ποδοσφαίρου και τόνισε ότι το άθλημα βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μπέκαμ : «Το άθλημα που αγαπάμε είναι σε κίνδυνο» | to10.gr

Οι 12 εκ των κορυφαίων συλλόγων στην Ευρώπη δημιούργησαν τη European Super League προκαλώντας σεισμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα αλυσιδωτές αντιδράσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη δική του θέση κατέθεσε και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για τη δημιουργία της κλειστής λίγκας με μήνυμα του και τόνισε ότι το άθλημα βρίσκεται σε κίνδυνο με κινήσεις σαν αυτή που έκαναν οι 12 σύλλογοι.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ το ποδόσφαιρο. Ήταν η ζωή μου για όσο μπορώ να θυμάμαι. Το αγαπώ από όταν ήμουν μικρό παιδί, σαν οπαδός, μέχρι και σήμερα που είμαι και πάλι οπαδός. Σαν ποδοσφαιριστής και τώρα σαν ιδιοκτήτης, γνωρίζω ότι το άθλημά μας δεν είναι τίποτα χωρίς τους φιλάθλους. Χρειαζόμαστε το ποδόσφαιρο να είναι εκεί για τους πάντες. Για όλους. Χρειαζόμαστε το ποδόσφαιρο να είναι δίκαιο και χρειαζόμαστε τις διοργανώσεις του να βασίζονται στην αξία. Αν δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τις αξίες, τότε το άθλημα που αγαπάμε είναι σε κίνδυνο», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από