Αντριάνο: «Μετά τον θάνατο του πατέρα μου είχα μία μεγάλη τρύπα στην καρδιά» (vid)

Αντριάνο: «Μετά τον θάνατο του πατέρα μου είχα μία μεγάλη τρύπα στην καρδιά» (vid)

O Αντριάνο παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο, αλλά και στον θάνατο του πατέρα του που του άλλαξε τη ζωή.

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και στη ζωή του μίλησε ο Αντριάνο. O Βραζιλιάνος παλαίμαχος επιθετικός που ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες όταν αγωνιζόταν στην Ίντερ αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Player’s Tribune» στην καριέρα του και στο πόσο του στοίχισε ο τραυματισμός στον αχίλλειο, ενώ τόνισε ότι ο θάνατος του πατέρα του τον επηρέασε όχι μόνο στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και στη ζωή.

Ωστόσο, όπως τόνισε αυτό δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που έπρεπε να ξεπεράσει, καθώς έπρεπε να τα βάλει και με το ίδιο του το κορμί και συγκεκριμένα με τον αχίλλειο τένοντά του, ο οποίος τον πρόδωσε το 2011.

«Το 2011 τραυματίστηκα πολύ σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα. Αδερφέ, ήξερα από τότε ότι εγώ σωματικά τελείωσα. Σίγουρα μπορείς να κάνεις κάποια επέμβαση και να εξαφανίσεις την τρύπα που υπάρχει εκείνη, ενώ παράλληλα κάνεις την απαραίτητη αποθεραπεία. Αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι ξανά ο ίδιος. Ήταν η ίδια κατάσταση που ένιωσα όταν πέθανε ο πατέρας μου. Τότε είχα μία τεράστια τρύπα στην καρδιά μου, ενώ πιο μετά είχα και μία μεγάλη τρύπα στον αχίλλειό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ