Η Εθνική Κίνας κάνει προετοιμασία με… μαθήματα κομμουνισμού

Η Εθνική Κίνας κάνει προετοιμασία με… μαθήματα κομμουνισμού

Οι παίκτες της Εθνική Κίνας προετοιμάζονται για τις σημαντικές αναμετρήσεις, ενόψει Μουντιάλ, διαβάζοντας την ιστορία του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Οι παίκτες στην Εθνική Κίνας δεν ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εντός των τεσσάρων γραμμών, αφού το πρόγραμμα περιλάμβανε και… πατριωτική εκπαίδευση.

Αναλυτικά, η ποδοσφαιρική ομάδα της ασιατικής χώρας, αποφάσισε να δώσει στους παίκτες της ένα ισχυρό κίνητρο, για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πραγματοποιώντας τους μαθήματα για την ιστορία του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος.

Ο πρόεδρος του κράτους , Ζι Τζινπινγκ, έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την Κίνα να φιλοξενήσει και ακόμη και να κερδίσει ένα Μουντιάλ, όμως και τα δύο σενάρια φαντάζουν δύσκολα.

«Στην ματιά του κινεζικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και του προπονητικού τιμ, είναι πολύ σημαντικό να αναπτυχθεί μέσα στο μυαλό των παικτών η αίσθηση μίας αποστολής, μίας υπευθυνότητας και μίας τιμής. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω μίας πατριωτικής και ιδεολογικής εκπαίδευσης, πριν η ομάδα να αγωνιστεί σε κάποια μεγάλη διοργάνωση», ανέφερε η κρατική εφημερίδα «Beijing Youth Daily».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ