Το… τερμάτισαν στην Ασία: Ιδιοκτήτης ομάδας έπαιξε σε αγώνα εθνικής

Το… τερμάτισαν στην Ασία: Ιδιοκτήτης ομάδας έπαιξε σε αγώνα εθνικής

Στην Ασία, απ' ότι φαίνεται, το να είσαι ιδιοκτήτης μίας ομάδας, δεν μοιάζει να αποτελεί εμπόδιο στο να μπορείς να παίζεις επαγγελματικά ποδόσφαιρο.

Ίσως είναι κάποια μόδα στο ποδόσφαιρο της Ασίας. Ίσως πάλι να είμαστε παρωχημένοι όσον αφορά το σπορ και να μην βλέπουμε την επανάσταση να έρχεται. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι μιλάμε για κάτι ασυνήθιστο.

Ποιό είναι αυτό; Το γεγονός πως μετά την… θριαμβευτική είσοδο ενός ιδιοκτήτη στον αγώνα της ομάδας του, την σκυτάλη πήρε ένας ακόμα επιχειρηματίας, ο οποίος όμως κατάφερε να αγωνιστεί στην Εθνική!

Πρόκειται για τον Γιοσιτάκα Κομόρι, ο οποίος είδε το όνομα του να συνοδεύεται με τον αριθμό «8» στην πλάτη, στο πρώτο του παιχνίδι με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της Ταϊβάν, ενόψει προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, κόντρα στο Νεπάλ.

Ο ίδιος λοιπόν αποτελεί τον ιδιοκτήτη και ιδρυτή της Ταϊτσούνγκ Φουτούρο, μίας ομάδας που ξεκίνησε ως ακαδημίες το 2016 και τελικώς κατέληξε σε επαγγελματικό σύλλογο, ο οποίος μάλιστα αγωνίζεται και στην πρώτη κατηγορία της χώρας.

«Η οικογένεια μου δραστηριοποιείται στην Ταϊβάν για πάνω από 50 χρόνια. Από τότε που ο παππούς μου έφτιαξε το εργοστάσιο μας, οι γονείς μου ήταν πολύ χαρούμενοι που θα μπορούσαμε και μεις να προσφέρουμε στο έθνος.

Αποτελεί, λοιπόν, μία σπάνια ευκαιρία το να αγωνιστώ με τα χρώματα της Εθνικής Ταϊβάν. Αν καταφέρω να επιλεγώ ως εκπρόσωπος της πατρίδας μου, θα είμαι πολύ περήφανος» είχε δηλώσει ο 34χρονος τον περασμένο Μάιο. Και η ευχή του να παίξει ποδόσφαιρο με την φανέλα του έθνους του τελικά πραγματοποιήθηκε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ