Δημοσιογράφος στέλνει τον Πικέρες στην Παλμέιρας (pic)

Δημοσιογράφος στέλνει τον Πικέρες στην Παλμέιρας (pic)

Σύμφωνα με Ουρουγουανό δημοσιογράφο, η Παλμέιρας βρίσκεται σε επαφές με την Πενιαρόλ για την απόκτηση του Χοακίν Πικέρες, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Χοακίν Πικέρες, με τους Ουρουγουανούς να βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του 22χρονου αριστερού μπακ την Παλμέιρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου (24/7) ο Ουρουγουανός δημοσιογράφος, Χουάνχο Αζεβέδο, η βραζιλιάνικη ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Πενιαρόλ για τη μεταγραφή του Πικέρες.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, μάλιστα, στο μήνυμά του υποστηρίζει ότι η Παλμέιρας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 22χρονου αμυντικού, ο οποίος όπως έχετε διαβάσει στο «10», αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο του Πέδρο Μαρτίνς για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι, μάλιστα, όπως αποκάλυψε το απόγευμα του Σαββάτου (24/7) to10.gr, έχουν καταθέσει πρόταση στην Πενιαρόλ για τη μεταγραφή του νεαρού αμυντικού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρωτάθλημα στην Ουρουγουάη βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Πικέρες έχει παίξει σε 10 παιχνίδια, έχοντας 3 ασίστ.

Δείτε το τιτίβισμα του Ουρουγουανού δημοσιογράφου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ